2777
2789

سلام دوستان ممنون میشم پاسخ بدین

پسر من دوسال و هشت ماهشه از سه چهار ماهگی صورتش جوش های ریزی زد دکتر مقدادی براش تست آلرژی نوشت ک خداروشکر به مواد غذایی آلرژی نداشت، یه دوره مگاکورت زدم خوب شد ولی نه به صورت کامل، الان دوسال و هشت ماهه که میگذره همه دکتر. میگن خب میشه یکم بزرگتر بشه ولی تا. الان که نشده براش لوسیون و شامپو مخصوص کرم الیدل. هیدروکرتیزون و. .  زدم فایده نداشته، در ضمن جوش هاش ریزو کم هستن ولی کل بدنش داره! میشه با تحربه ها بگن چکار کنم که از شرش راحت بشم؟ 

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند سال درگیر اگزما بودم ! پیش چن تا متخصص پوست رفتم و پیش متخصص طب سنتی! ولی خوب شدن تو کارش نبود! رو گردنم سینه ام دست هام خیلی وحشتناک و مچ پام خیییلی وسیع اگزما زده بود! هردارویی میزدم شاید یه مدت خوب میشد دوباره برمیگشت!

چن وقت پیش صورتم زخم شد چن تا بخیه خورد، برا جای بخیه اش پماد آلفا گرفتم تو بورشورش نوشته بود برا اگزما هم میشه! چن شب پماد الفا زدم در کمال تعجب خیلی زود همه ی اگزماها خوب شدن! بعد از چن ماه هم دیگه برنگشت!!!!!

شما هم آلفا رو امتحان کن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

توت فرنگی جونم آیا پماد آلفا. برای صورت کودک دوسال و نیم ضرر نداره؟

ای بشر تو پنداری ک دنیا مال توست،  پس نمیدانی اجل دنبال توست،  هر چه خوردی مال مور است و هر چه بردی مال گور
الان عکسش میفرستم 

پس چی شد؟ لااقل اسم دکتر ش. مینوشتی که ببرمش؟

من چند سال درگیر اگزما بودم ! پیش چن تا متخصص پوست رفتم و پیش متخصص طب سنتی! ولی خوب شدن تو کارش نبو ...

کرم آلفا چه مدلی؟ مگه واسه سوختگی نیست؟ اطلاعات دقیق میدی؟

برا ترمیم زخمه ولی برا خیلی چیزای دیگه هم خوبه مثل اگزما 

ممنون

عزیزم فرستادم نمیومد عکس برا همون دیر شد ببخشید 😘اسم نداره این سه تا موادی که اسمش روشه با مقدار شون نوشته شده باید ترکیب بشه.. عزیزم دکتر چهار ماهی میشه فوت شدن ولی دستور کرم روش هست تبریز هستم من خانمی

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

من تاثیرش رو همون شب اول دیدم عالیه عالی پوست دخترم جوری شده بود انگار سوخته اگزما یه طرف صورتش رو کامل گرفته بود یه طرف هم کمتر روی یکی از دستاشم بود 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......