2777
2789
عنوان

خیاطی

360 بازدید | 6 پست

سلام من میخوام یه مانتو دامن چین سوزنی بدوزم کسی میتونه راهنمایی کنه .؟؟مبتدی هستم.باردارم هفته ۳۲برای چندهفته نمی خوام هزینه زیادی کنم توخونه کلی پارچه دارم.برای عید مانتو مناسبی ندارم خیاط خانم های عزیز کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم.اگر هزینه اموزش مجازی داره لازم باشه پرداخت میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چین دادن دامن باید دو برابر با سه برابر دور کمرت پارچه برداری دو بار با چرخ بدوز بعد نخ زیر بکش تا چین بخورد و اندازه دور کمر بشه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗