2777
2789
عنوان

دوستان از هرشهری که هستین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 53 پست
عزیزم میشه چیزی از اونور آورد شما گرفتین قیمتاش چطوریه مناسبه ؟

ببین گلم اونجا بیشتر وسایل برقی، ظرف و ظروف و لوازم ارایشی و بهداشتیه. برا پوشاک و بقیه چیزا اصلا به درد نمیخوره. ما وقتی رفتیم دلار 18 تومن بود و طبیعتا قیمت چیزای برقیش خیلی بالا بود ولی بازم به نسبت شهر خودم شیراز قیمتاش خیلی مناسبتر بود. مخصوصا برا اسپیلیت. خیلیا وسایل برقی میخریدن ولی من  وقتی دیدم بخاطر دلار دارن گرون میدن سمتش نرفتم. برا اوردنشم اگر گواهی عقد ببرین اجازه میدن وسایل برقی بزرگ رو به راحتی بیارین. من بیشتر سمت ظرف و ظروف و ارایشی بهداشتی رفتم. کلی شامپو و صابون خریدم که به نسبت شهرم خیلی قیمتاش مناسب بود. ظرف ارکوپال هم تفاوت انچنانی با اینجا نداشت شاید در حد 40 یا 50 تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین گلم اونجا بیشتر وسایل برقی، ظرف و ظروف و لوازم ارایشی و بهداشتیه. برا پوشاک و بقیه چیزا اصلا به ...

یه نفر اومده بود پارچه آورده بود از بانه میگفت تلویزون 48 اینچ که اینجا 5 تومن قیمتشه من با 2800 براتون میارم یا لپ تاپم همینطور میگفت زندگیمون از قاچاق میگذره به نظرتون راست میگه؟

یه نفر اومده بود پارچه آورده بود از بانه میگفت تلویزون 48 اینچ که اینجا 5 تومن قیمتشه من با 2800 برا ...

اره توی بانه زندگیشون از قاچاق میگذره. من اونجا پارچه فروشی ندیدم به اونصورت فقط برا محلیای خودشون بود. ولی برا تلویزیون و یخچال که من قیمت کردم خیلی تفاوت قیمتی با شیراز وجود داره. اما باید به اینم فکر کنی که گارانتی نداره چیزایی که میارن ، و ممکنه به مشکل بخوره وسایل

شنیدم اصفهان و شیراز قیامت میشه  من برعکس تو توی شلوغی دیوونه میشم . برای یه رستوران باید کلی ...

من خودم کلا نه اینکه خییییلی شلوغیو دوست داشته باشما ولی از خیلی خلوتیم خوشم نمیاد.

پارسال شیراز اولش برای جای خواب اذیت شدیم ولی بعدش خیلی خوب بود.

منو شوهرم جفتمون کارمندیم و فقط تو عید میتونیم بریم مسافرت