2777
2789
عنوان

دوستان از هرشهری که هستین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 53 پست
ما تابستون رفتیم بانه. خودم و شوهرم تنها بودیم. بعد از بانه میخواستیم بریم مریوان. خیلی جادش خلوت بو ...

عزیزم میشه چیزی از اونور آورد شما گرفتین قیمتاش چطوریه مناسبه ؟

بیا کرمان خوش میگذره خیلی😉

ممنونم عزیزم.من اهل تاریخیم ولی شوهرم دشت و آبشارو.پارسال رفتیم اصفهان و شیراز جاهای تاریخی امسال قراره به میل اون یجای سرسبزو ...بریم ولی نمیدونیم کجا غیر شمال.

وگرنه من کرمانو خیلی دوست دارم ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تابستون رفتیم بانه. خودم و شوهرم تنها بودیم. بعد از بانه میخواستیم بریم مریوان. خیلی جادش خلوت بو ...

مریوان عالیه.

دریاچه زریبارش

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
خوانساربه بهشت گم شده معروفه شهرزیباوتمیزیه

واقعا جاده زیبایی داشت من اومدم اون طرف

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
عیدا سرده؟؟

همدان خیییلی سرده.

میتونید برید ولی عید اون اطراف اصلا سبزه و ...

نداره همه جا هم سرد میشه.

برید اواسط ایران کناره های کوه زاگرس سرده.

کوهستانیه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
آره شیراز جای سوزن انداختن نیست دیگه  البته من دوس دارم شلوغی رو😍😊

شنیدم اصفهان و شیراز قیامت میشه 

من برعکس تو توی شلوغی دیوونه میشم . برای یه رستوران باید کلی منتظر بمونی بعدشم غذای با کیفیت نمیزارن جلوت بخاطر شلوغی تو همه چی کم میزارن

معلومه خیلی معاشرتی هستی که شلوغی رو دوست داری برعکس من