یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
به نظر من رنگ صورتی یا آبی پاستلی واسه ی خونه خیلی زنونه س به هر حال اونجا خونه ی مشترک با یه مرده باید سلیقه مردونه هم در نظر گرفته بشه نه که شبیه خونه عروسکی و باربی باشه
منم دوست دارم لاغرتر شم قد 170🙋وزن شروع 66🤷 . هدف اول: 64 🔒هدف دوم: 62🔒 هدف سوم: 60🔒هدف اصلی🎯: 59🔒هدف چهارم: 58🔒هدف طلایی✨: 57🔒
من خونم هنو اماده نیس میخوام طوسی سفید باشه دکورش و یه چیزاییشو صورتی بگیرم ولی بیشتر وسایل طوسی
Log kehtay hain main bohot bolti hoon kya karon jo dil main ata hai bol deti hoon 😝( همه میگن من زیاد حرف میزنم چیکار کنم هر چی به دلم میاد میگم ) من مهربانم با من مهربان باشید 😍😘