2777
2789
چه جای جالبی اینجا نرم افزارم داره یاهمه از گوگل میاین؟؟

فکر نکنم نرم افزار داشته باشه همون از تو گوگل میایم

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
ااا شما حامله ای ؟ من الان دوساله میخام نمیشه

نخواه میشه باور کن 

چون استرس خواستن داری نمیشه

من ده سال نخواستم 

نودش سرتخ بازی دراورد 

کژالم ندیده میدونم تو زیباترین دختر دنیا هستی     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عوض کردم جاست فور یو😍

دیدم😍😍😍 میدونی من خودمم خیلی شوخم و به نظرم با هرچیزی که فکر کنی حق داری شوخی کنی به جز اون موارد چون آدما مقصر نیستن.

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
ینی بعد ده سال حامله شدی ؟؟؟؟

اره نمیخواستم اینم خودش پرید تو دلم مامانم نزاشت سقط کنم خودمم یه جورایی دیگه به فکر بودم شروع کنم دکتر رفتنو که نرسید به اونجا

کژالم ندیده میدونم تو زیباترین دختر دنیا هستی