2777
2789

نه تفریحی نه گردشی سرده سردیم نسبت ب هم ی ساله هم تحت نظرم بچه دار شم همینحور بلاتکلیفم جوری زندگیم ی نواخته انگار نفرین شده ست هیچ لذتی توش نیس حالم خرابه خراب ب کی بگم همه چی ریده 😥😭😭😧😧😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاااااا توووووف 😤😥🤐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

خب الان بیتفاوت باشی درست میشه زندگیت؟ برای تغییرش کاری کردی؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
ما هم با خانواده ها قهریم . عیدم هیچ جا نمی ریم 

زهرمار بشه این عید هیچیشو دوس ندارم نه بخش خورد و خوراک نه پوشاک نه وسایل منزل برم ی جاعه دور خودم باشم تنها فقط هیشکی نیاد