روز ولنتاين براي شوهرم كادو ساعت هوشمند خريده بودم صبح محل كارشم دسته گل فرستاده بودم خيلي خوشحال بود،بعد از ظهرم كه اومد خونه كادوش و دادم خيلي خوشحال شد شب قرار شد بريم بيرون ساعت تقريبا ٩ بود،رفت دم در خونه مامانش اينا گفت شما بشينيد تو ماشين كار دارم ،خونه رفت برگشت به دخترم كه ٣ سالشه گفت يكم برو اونورتر يكي ميخواد بشينه،ديدم برادر زادش كه خونه مادرش اينا بود و قراره بره برسونه خونشون با اين حال كه پدرش همون جا بود مادرشم خونه خودشون بود كه ماشين داره،من از اين كارش خيلي ناراحت شدم خيلي حالم گرفته شد خودشم فهميد ولي تا اونجا هيچي بهش نگفتم...
احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر من متوجه نشدم مشکل چی بوده ... شما که گفتی از کادوت خوشحال شد ؟! رسوندن بردرزادشونو توهین میدونید ؟! شاید دلیلی داشتن ولی به نظرم موضوع مهمی نبوده که قهر کنید !
بعآهه اين كاره هميشگي اونه بيش از حد به خانوادش وابسته هستش ديگه خسته شدم تا دهنم و باز ميكنم گله كنم آخرش و ميكشونه به دعوا تو ماشين دعوامون شد از اون موقع هم قهريم.