2777
2789
عنوان

ب خاطر ابجیش همه جا میره ب خاطر من...

252 بازدید | 11 پست

من ظهر گفتم بریم یکم مرکز خرید گفت نه و بهونه اورد.شب ابجیش زنگ زد گفت برام رم پیدا کن اینم فردا میخواد بره ی جایی ک حدودا نزدیک 2 ساعت فاصله داره با اینجا.من الان تو قیافه ام هی میگه چیشده نمیگم ولی میخوام بفهمه.شما بودید چیکار میکردید یا چی میگفتید

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

هیچ وقت حرف و تو دلت نگه ندار . آروم بهش بگو ک از چی دلخوری 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
هیچ وقت حرف و تو دلت نگه ندار . آروم بهش بگو ک از چی دلخوری 

اخه خسته شدم.چون هرروز ب خاطر خانوادش منو اذیت و دلخور میکنه و تهش بحثمون میشه

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خسته شدم.چون هرروز ب خاطر خانوادش منو اذیت و دلخور میکنه و تهش بحثمون میشه

تازه ازدواج کردی

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

اول بزن لهش کن، بعدم مستقیم بهش بگو، اگه منتظر بشینی مردا خودشون یه چیزی رو متوجه بشن دق میکنی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
دو ساله عقدم 37 روزه عروسی کردم

یک سال اول ازدواج یکمی سخته درست میشه عزیزم فقط سعی کن هی خانوادشو ب رخش نکشی و بدی شونو نگو تو شوخی هاتون حال خوش بودن هاتون  بگو دوس دارم بیشتر برام وقت بزاری 

ببین اوایل زندگی شاید تا ۲-۳ سال مردا همچنان به خانواده شون چسبیدن، باید با سیاست آروم آروم به زندگی مشترک وابسته ش کنی تا زندگی خودشو در اولویت قرار بده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ولش کن بخدا ارزش نداره وقتی میبینی حساسه بدترش نکن.تو راه تودتو برو انقد خودتو تو دلش جا بده طنازی کن که حرفت پیش تر باشه

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله