2777
2789
عنوان

روز زن

160 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من 6 ماهه عقد کردم و مادر شوهرم از عقد قهره و حتی شب یلدا هم نیومد خونمون شوهرم تنها اومد

سوالم اینکه فروت روز زنه و مادر اونا باید برای من عیدی بیارن، یا من باید برم خونشون؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراقهرکرده؟

از بعد عقد مارو پاگشا مرد بعد دیگه جواب تلفن مامانمم نداد

داستانش خیلی مفصله، سر ناراحتیایی که توی مراسم عقدمون پیش اومد

اخه مادر شوهر من دوس صمیمی و خیلی قدیمی خانوادگیمون بودن و خیلی راحت هرچی خواست و نخواست به خانواده من گفت و گفت تا ابد باهاشون کاری نداره، ولی اگه من دوس دارم برم خونشون اگرم دوس ندارم که هیچی 

توی این همه مدتم که نرفتم خونشون اصلا محل نذاشته

فک نکنم عروسی بدبخت تر از من وجود داشته باشه

شما باید بری خونه مادر شوهرت  چرا از عقد قهرید ؟ برید تموم کنید این قهرو چیه اول زندگی قهر کش ...

اون قهر کرده والا هرکار خواسته کرده طلبکارم هست هرچی مامانم زنگ زد جواب نداد بعدم من باهاش صحبت کردم گفت مامانت سر خرید سرویس فلان کارو کرده سره عقد فلان کرده بابات اینو گفته داداشت اونو گفته فلان و بیسار به من بی احترامی کردید توهین کردید من دیگه تا قیامت با خانوادت کاری ندارم خودتم خواستی بیا نخواستی ام هیچی

اگه شوهرم بگه بریم میرم ولی حالم ازش بهم میخوره گند زد به بهترین دوران زندگیم از روز خاستگاری تا حالا هییییچ کار برا من نکرده هیچی حتی بله برون کوفتم برام نیاورد بعدم سر عقد قهر کرد گفت نمیام مهمونم دعوت نمیکنم باز منو مامانم پاشدیم رفتیم خونشون که دست برداره از کاراش اشتی کرد، روز عقد با زن داداشم دعوا راه انداخت ناراحتی به پا کرد 

بعدم برا پاگشا من داداشمو دعوت نکرد گفت زنش فلانه و بیساره، 

چه جور دوست خانوادگيه كه اينطور شمشير از رو بسته،مشكلش چيه آخه؟با ازدواجتون مخالف بود؟چه مشكلاتي توي ...

دوس قدیمیییی ما باهاشون مسافرت رفتیم یه عمر سره سفره هم نشسته بودیم از بچگی

والا ظاهرا که نمیگفت مخالفم ولی تمام کاراش همینو نشون میداد کلن از بعد عقد شد یه ادم دیگه

شوهرمم میگه مامانم افسردس فلانه بیساره توقعش از تو زیاده درک کن، گفتم ولم کن هرکار میخواد میکنه بعد میگه افسردس

ما از خاستگاری تا عقد دو ماه طول کشید ولی اندازه تک تک روزاش مشکل داشتیم داستانش خیلی مفصله

بالاخره یکی تو این سایت پیداش شد یکم شبیه من باشه زندگیش

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹