2777
2789
عنوان

وای امروز چ روز بدی بود 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 23 پست

شاید برادرش بوده عزیزم

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

اون قسمت ک ایشون رو نگا کردن یچیزی گفتن قابل بحثه..

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه متنی خوندم طولانی اما جالب بود.

یه زن و یه مرد توی رستوران نشسته بودن مرده به زنه گفت بریم تا شوهرت نیومده گفتم عجب دنیایی شده داره خیانت می کنه

بعد مرده رفت حساب کنه زنه بهش کن داداش اجازه بده من حساب کنم... گفتم آخی داداشش بود... چه خوب خواهر برادری اومدن بیرون

بعد مرده به زنه گفت چرا بهم گفتی داداش منکه داداشت نیستم... گفتم نگاه کن زنه الکی بهش گفته داداش کسی شک نکنه بهش

بعد زنه گفت آخه بابا سنت کم نشون می ده دوست ندارم بهت بگم بابا

هرکس کناریه اقا یا یه خانم راه بره دلیل بر اتفاق خاصی نیست  خوشبین باشیم

دقیقا در این مسایل خیلی باید با احتیاط نظر داد من شوهرم مدیر یه مجموعه است که با مردم سر کار داره بعضی وقتا میرم سر کار همسرم میگیم و میخندیم میبینم خانوما چپ چپ نگامون میکنن نمیدونن محرمیم

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
هرکس کناریه اقا یا یه خانم راه بره دلیل بر اتفاق خاصی نیست  خوشبین باشیم

راه نمی رفتن

من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد 
راه نمی رفتن

ببین خواهشن قضاوت نکن . الان من دوتا دایی دارم یکیش دقیقا همسنمه اون یکی کوچیکتر از منه حالا یه وقتایی پیش میاد میگم فلانی شوهرم نیست بیا با هم بریم بیرون خریدامو کنم و یا یه گشتی بزنیم یعنی هرکی ببینه مثل شما فکر میکنه ؟؟عجیبه !!به نظرم سرمون تو کار خودمون باشه زندگی خودمونه درست کنیم و بسازیم به بقیه هم کار نداشته باشیم بعدم لابد باهاش اشنا بوده که اومده نزدیک خونه کنارش نشسته .انکار نمیکنم همچین زنایی وجود دارن ولی ما سعی کنیم قضاوت نکنیم در نهایت به خود اون خانم و همسرش مربوطه ☺

ببین خواهشن قضاوت نکن . الان من دوتا دایی دارم یکیش دقیقا همسنمه اون یکی کوچیکتر از منه حالا یه وقتا ...

بله درسته حرفتون ولی شاید تک و توک پیدا میشن کسایی که متاهل هستن و پا کج میزارن ، من تو زندگی دوستم اتفاق افتاده و دیدم ،طرف مادر بوده و .... !

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍