من شوهرمو خیلی دوست داشتم..یعنی الانم دارم ولی از بعد از زایمانم احساس میکنم برام مثل قبل نیست و تحملم در برابر حرفاش و کاراش خیلی کم شده و زود اعصابم بهم میریزه..تو بارداری هم بشدت عاشقش بودم..ولی از 6 ماه پیش که زایمان کردم دیگه خیلی مشتاقش نیستم خیلی برام مهم نیست پیشم باشه نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕
تا یکی دو سال اول که بچه یه کم جون بگیره و مستقلتر بشه، همه همینن
به مرور درست میشه
نگران نباش
تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!