2777
2789
عنوان

درد شکم هفته دهم بارداری

12250 بازدید | 29 پست

از دیشب که دکتر قرص اسپرین بهم داد شبی یکی بخورم به خاطر سابقه سقط یه بار داشتم دیشب زیر شکمم تیر میکشه و امروز هم هنوز تیر میکشه و همش احساس دستشویی میکنم و تکرر ادرار هم دارم نمیدونم طبیعیه ؟!

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

نشاسته میخوری یا نه؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

استراحت مطلق کن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه کسی لک و خونریزی هم داسته؟؟؟؟

طبیعیه دیگه رحم داره جا وا میکنه اصلا نگران نباشی من سه هفته پیش حال تورو داشتم الان میبینم چقد خنگ ...

واقعا بیشتر بگو بخدا پیر سدم از استرس و فکر.و خیال دیگه خسته شدم

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
واقعا بیشتر بگو بخدا پیر سدم از استرس و فکر.و خیال دیگه خسته شدم

من که لکه بینیم داشتم فقط هر دفعه میرفتم سونو میگفتم قلب داره وای خیلی سخته حتی الانشم تسترس هست طبیعیه هر چیم بخوای بیخیال باشی نمیشه خدایی که داده واست نگهش میداده زیاد سوره حجرات و قلم رو بخون 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
من که لکه بینیم داشتم فقط هر دفعه میرفتم سونو میگفتم قلب داره وای خیلی سخته حتی الانشم تسترس هست طبی ...

راست میگی ولی دست خودم نیست که توهم تیر میکشید زیر شکمت دارو استفاده میکردی؟

من که لکه بینیم داشتم فقط هر دفعه میرفتم سونو میگفتم قلب داره وای خیلی سخته حتی الانشم تسترس هست طبی ...

منم هر هفته میرم سونو لک و خونریزی دارم.الان دیگه قطع شده صدای قلب بچتو شنیدی 

من تا هفته ده داشتم 

چرا لک داشتی کار سنگین کردی؟یا با دارو باردار شدی

راست میگی ولی دست خودم نیست که توهم تیر میکشید زیر شکمت دارو استفاده میکردی؟

اره تیر میکشید زیر دلم بالای واژن خود واژن پهلوی چپ راست دارو شیاف پروزسترون و اسپرین  اسیدفولیک اصلا نگران نباش اگه لکه بینی نداری فقط استراحت کن زیاد کار نکن 

تیکر تولد دختر نازنینمه