2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوزش برای هر کسی فرق داره همون روزی دوتا خوبه فقط اب زیلد بخور استرس را از زندگیت دور کن و نمک مصرفشو کم کن و پتاسیم ها مثل اب پرتقال و گریپ فروت را زیاد کن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

یه دستگاه فشارسنج مچی بگیر حتما خودت توی خونه روزی چند بار اول ده دقیقه بشین تکون نخور بعد فشارتو بگیر و توی یه جدول بنویس دکتر میری با خودت ببر ببینه

نمک رو خیلی خیلی کم کن و شیرینی رو هم همینطور دکتر به من گفت رعایت نکنی قندتم بره بالا میشه مسمومیت حاملگی دیگه خیلی اوضاع ناجور میشه

این فشار رو خیلی جدی بگیر نمیخوام بترسونمت چون خودمم سرخوش بودم! میگفتم خب مثلا فشارم بالا بره چی میشه قرص میخورم میاد پایین یعنی فکر میکردم مشکل نهایتا برای خودمه. اما دور از جون خودت و نی نی ات اگه یهو زیاد بالا بره احتمال کنده شدن جفت و نرسیدن اکسیژن به بچه و هزار مصیبت بعدش هست

من هفته 38 و سه روز با فشار بالا بستری شدم دیگه با قرص هم پایین نمیومد. سزارین شدم و بعدش تا یک هفته فشارم با آمپول میومد پایین اما تثبیت نمیشد اثر دارو که تموم میشد دوباره میرفت بالا. بالاخره تثبیت شد و با مشاوره قلب مرخصم کردن که رفتم و تا الانم دیگه مشکلی پیش نیومده.

برات ادامه بارداری و زایمان خوب و راحتی آرزو میکنم

توی بارداری بعدی هم احتمال کمی هست دوباره مبتلا به همین فشارخون بشی اگه خواستی حتما با دکتر صحبت کن قبلش

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!