2777
2789

کسی هست عایااا 

میشه بگید چجوری بود آزمونش .مصاحبه اش 

معاینه ب چی ایراد میگیرن 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

نری😒😒

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رفتی!   چرا نرممم

نه من نرفتم😑 این همه رشته مگه رشته قحطیه؟ با اون جوی که داره😕 البته این نظر منه شما هر تصمیمی بگیری خوبه^_^

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

شوهرم دانشکده افسری خونده ...

البته من زیاد اطلاعات ندارم ...

اصفهان خونده 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

پسر من رفته اما نمیدونم چیو بگم بهت  البته شاغل شد تو ناجا بعد رفت زرای ترفیع درجه 

دیگه سر در نمیارم چی به چیه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

خانمهایی ک رفته بودن ب عنوان همراه بیمار میومدن.میگفتن بسسسسسیار سخت گیر هستن و کلا سخته دوره دانشگاهش.

و کارش با روحیات خانم ها سازگار نیست...

از فکر اون خانم پلیسای تو فیلم بیا بیرون کسگم.

خانمهایی ک رفته بودن ب عنوان همراه بیمار میومدن.میگفتن بسسسسسیار سخت گیر هستن و کلا سخته دوره دانشگا ...

عهه چرا اخهههه😣😣

من عاشق پلیس شدنننم که. 

پسر من رفته اما نمیدونم چیو بگم بهت  البته شاغل شد تو ناجا بعد رفت زرای ترفیع درجه  دیگه ...

دندان خراب و اینا نداشت -!

شوهرم دانشکده افسری خونده ... البته من زیاد اطلاعات ندارم ... اصفهان خونده 

میشع ازشون بپرسی ک آزمونش چیه از چ درسایی بوده 

و واسه معاینه بهداری ناجا چیا رو گیر میدادن 

نه من نرفتم😑 این همه رشته مگه رشته قحطیه؟ با اون جوی که داره😕 البته این نظر منه شما هر تصمیمی بگیر ...

اخه استخدامی داره من عاشقققق پلیس شدنننم

عهه چرا اخهههه😣😣 من عاشق پلیس شدنننم که. 

از من گفتن...

بری تو زندان استخدام شی دل زیر ۴پایه محکوم ب اعدام زدن رو داری؟

فک نکن تو ب عنوان مامور برحق تو صورت مجرما زل میزنی و اونا نادم و پشیمون سر میندازن پایین و میگن بخشید...انننننقد مجرما پر رو ان...انننننقد این خانمها کتک خوردن و مجروح شدن...از فحشهای خار و مادر و ناموسی هم نگم ک خوراکشونه...ایدز و هپاتیت و شپش و مریضی های جورواجور قابل انتقال ک آگاهانه بهت منتقل میکنن مجرما...

فکر کن برا اینکه درگیر نشی مجبور باشی ی قاتل رو ب زبون بگیری و عزیزم جونم بهش بگی و حتا باج بهش بدی...قاتلی ک عامدانه و آگاهانه آدم کشته و یکی از افتخارهاش عدد کشته هاشه...

من دیدم این مجرمها رو و تازه خدا رو شکر مرامی و معرفتی انگار ذاتا ب پرسنل و کادر درمان و پزشکی احترام میذارن و خوبن باهاشون...

حالا بازم خود دانی...

ولی نرو...نرررررروووو....

دندان خراب و اینا نداشت -!

نه 

کلا از نظر تست بدنی و کمر و دندون  و دو استقامت امادگی داشت 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اخه استخدامی داره من عاشقققق پلیس شدنننم

برو برای خانمها خوبه مثل قدیم نیس 

همین اول بسم الله رسمی میشی 

جای امنی برای ی خانم 

و وجهه اجتماعیش که حتما این خانم کارش درسته که از فیل تر ناجا رد شده 

انشالله درست بشه بری موفق باشی