2777
2789

منو همسرم باهم اختلاف داریم و الام ی ماهه ک قهرم

)جریانش تو تاپیکام هس)

حالا میگه که اگ میخای زندگی کنبم  اول از مامان بابام عذرخاهی کنی.

دوم اینکه اخلافتو درس  کنی 

سوم اینکه میگ مهرتو ببخش

گفتم ن پشتوانه اس و ...

میگه اگ تو خوب باشی و قصدت رندگی باشع مهر میخای چکار. یا میدونی ک خوب نمیشی یا داری الکی میگی میخام زندگی کنم و هدفت مهریه  اس

خودتو ثابت کن با بخشش  مهریه 

منم گفتم  ن ۶ ماه یک سال از زندگینون بگذره اگ دیدی خوب نشدم  بعد.

میگ ن اگ اول ببخشی  اهرم فشازه واس خوب شدنت.

چجوری قانعش کنم

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پسر عموی منم با این کلک رفت جلو

به زنش گفت اگه مهرتو ببخشی برت میگردونم

زنش مهرشو بخشید پسرعموم مستقیم طلاقش داد

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

خوب نشدم؟؟؟؟!!!!😐😐😐

یعنی خودت قبول داری مشکل از توئه یا به استادانه ترین شکله ممکنه تمامه کاسه هارو سر توشکپندن؟؟؟؟ 

بنظرم همسرت کاملا دسته پیشو گرفته پس نیوفته... 

اگه شرایطه جدا شدنو داری جدا شو

یه مامانه فعال  😍😍خدایا مرسی بخاطرشون😍

وا چه شرایطیم گذاشته برات اگه مقصر نیستی قبول نکن

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

به نظر من نبخش،مگه فقط تو میخوای که زندگیتون ادامه پیدا کنه ک شوهرت این همه شرط گذاشته؟؟😠😠

اگه اونم میخواد زندگیتون ادامه داشته باشه باید اون هم سازش کنه،و اگه نخواد مهر و این چیزا فقط بهانس،بعد ک مهرتو بخشیدی طلاق میگیره.

تازه زندگی یه طرفه ارزش نداره.اگه اون نمیخواد ادامه بدین تو هم ادامه نده

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
خوب نشدم؟؟؟؟!!!!😐😐😐 یعنی خودت قبول داری مشکل از توئه یا به استادانه ترین شکله ممکنه تمامه کاسه ه ...

ب نظر من اگ مشکل از طرف استارتر باشه باید خودش یه قدم برداره برا درست کردن زندگیش