2777
2789

من چرخ کرده و سیب زمینی و پیاز و رب تفت میدم پنیر پیتزا میزنم میذارم فر یه غذا من درآوردی ولی تو خونه دوست دارن همه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم ب دیوار باشه،چلو ماهیچه گذاشتم    

واووووو بابا لاکچری😎😎😎😎😎

نوش جونتون

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
قیمه بادمجون دیشب😐 والا ادم کم میاره چی بپزه چش بهم بزنی شام میاد بعدم ناهار فردا

فقط امضات😂😂😂😂😂

حال منم با پول خوب میشه😁😁😁😁😁

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
دلمه فلفل سبز

خوشمزه میشه؟ با نون باید خورد؟

آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم  درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی  عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم. 

سلام خانم رزما.

امکان داره لطف کنید شماره وکیل (برای مهاجرت به المان) رو از دوست خواهرتون بپرسید بهم بگید.ممنونم

ببخشید اینجا پیام گذاشتم

مجال بیرحمانه اندک بود و واقعه سخت نا منتظر