2777
2789
عنوان

🌹تقدیم به همه خانمهای محترم 🌹

57 بازدید | 0 پست

من یک زنم ، پس روززن برمن مبارک .یک مادرم ،پس روز مادر برمن مبارک .امور خانه را مدیریت میکنم پس روز مدیر بر من مبارک بر بالین عزیزان درد مندم بیدارمیمانم و دردهایشان را مرحمم ،پس روز پزشک برمن مبارک .برای راحتی زندگی خانواده ام میسازم آنچه که نیست .و خلق میکنم آنچه که مایع آرامششان هست ،پس روز مهندس برمن مبارک .می آموزم درسهای زندگی را با تمام وجود ،با مهربانی ،با صبر و تحمل و امید ،پس روز معلم بر من مبارک.می جنگم با هر پلیدی که خانواده ام را تهدید کند. پس روز پلیس بر من مبارک .حریم زندگیم را ، حرمت خود و خانواده ام را پاسبانم ، پس روز مرزبانان نجیب و صبور بر من مبارک  . دسته گلی به خودم تقدیم میکنم چون یک زنم با یک عالمه عشق نه ، وظیفه.🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تقدیم به همه خانمهای محترم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم