2777
2789
عنوان

کیا روز مادر خونه مادرشوهر نمیرن.

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 70 پست

موندم چیکار کنم. اصلا تصور اینکه بعد 6 ماه میخوام ببینمشون بدجور تپش قلبم رو بالا میبره. یه زمانی خییییلیییی دوسشون داشتم. اما الان اینقدرررر در حقم ظلم کردن و اشکم رو در آوردن که متنفرم ازشون. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش شوهرم انتخاب گذاشته به عهده خودم. میگه دوس داری میریم. ولی خب اگه رفتیم بعدش که برگشتیم دیگه ح ...

خودش بره...شوهر منم خودش میره ولی من نمیرم...توقع هم ندارم خونه مامانم بیاد..البته شوهر من اون روز سرکاره واسه همین میتونم تنهایی برم خونه مامانم

شوهرمم ظهر میره پیش مامانش

🖤

خودش بره...شوهر منم خودش میره ولی من نمیرم...توقع هم ندارم خونه مامانم بیاد..البته شوهر من اون روز س ...

اینجوری مادرشوهرم از خداشه. هم پسرش رفته پیشش و هم تا میتونه میشینه از من بد میگه. 

خب بعدش اونا چه رفتاری باهات دارن؟

مطمئنا رفتار سرد و پر از توهین دیدم که این تصمیم رو گرفتم،مدت هاست رفتارهاشون حتی خوب و مثبت برام ذره ای اهمیت نداره.

من نیاز ب محبت و تایید اونها ندارم.

البته من ۲۲ساله دارم زندگی میکنم.

خودش بره...شوهر منم خودش میره ولی من نمیرم...توقع هم ندارم خونه مامانم بیاد..البته شوهر من اون روز س ...

تازه من دوس دارم شوهرم پیش مامانم بیاد. آخه مامان من هیییییچوقتتتتتت بی حرمتی به شوهرم نکرده.

خودم نظرم اینه برم اما کادو نبرم. آخه هر سال کادو بهش میدم و اون هم میگه کادو چه ارزشی داره. من خودت ...

از حرف شوهرت نعلومه قشنگ میشناسه مادرشو . حوصله کاراش و بازگو کردنشو نداره . 

من اگر جای تو بودم میرفتم ، کادو هم میبردم که رفتار بدشو برای بار چندم به نمایش بذاره و اصلا به روی خودم نمیاوردم و لبخند میزدم و میگفتم فقط برای عرض تبریک و اینکه بدونید ما به فکرتون هستیم همیشه وگرنه اصلا قابل شما نیست . 

وقتی هم میامدم بیرون اصلا انگار نه انگار . 

این رفتار در مقابل اون رفتار مثل یه سرمایه گذاری بلند مدت توی یه مروژه عظیمه ، تاثیرش توی زندگیت زیر و رو کننده است . 

همیشه از رفتار دیگران برای خودت فرصت بساز توی بازی های کثیفشون وارد نشو .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
چ جالبين شماها روز مادر رو ب مادر شوهرتون تبريگ ميگين😂😂😂 تو دهات ما هيچكسسسسس ازين كار نميكنه

آره دودقعا جالبیم. البته من تصمیم دارم اگه رفتم هم فقط سلام و احوالپرسی کنم و روز مادر رو بهش تبریک نگمِ

موندم چیکار کنم. اصلا تصور اینکه بعد 6 ماه میخوام ببینمشون بدجور تپش قلبم رو بالا میبره. یه زمانی خی ...

منم

مثل آدمی شده ام ک آتش گرفته!اگربایستد میسوزد،اگربدود بیشترمیسوزد.
از حرف شوهرت نعلومه قشنگ میشناسه مادرشو . حوصله کاراش و بازگو کردنشو نداره .  من اگر جای تو بو ...

ممنون از راهنماییت. اما راستش یه زمانی در پی اصلاح اوضاع روابط بودم. اما الان اصلا تنها چیزی که واسم اهمیت نداره حفظ ظاهری روابط هست. اینقدررررررر خسته ام که نگو. اینقدررررررر من رو خوار و کوچیک کردن که دیگه هیچ جوره دوس ندارم رابطه ها خوب بشه. 

تازه من دوس دارم شوهرم پیش مامانم بیاد. آخه مامان من هیییییچوقتتتتتت بی حرمتی به شوهرم نکرده.

اصلا به این چیزا اهمیت نده...مامان منم بهترین رفتارو با شوهرم داشت و داره.

از احترام،محبت، دست و دلبازی چیزی واسمون کم نذاشت..

ولی من الآن 6ساله تجربه زندگی مشترک و دارم

به نظر من اصلا مهم نیست کی چه رفتاری داره

اگه با خانواده شوهرت خوبی و باهاشون رفت و آمد داری، خب حق داری که از شوهرت توقع داشته باشی که بیاد خونه مامانت...

ولی اگه به هر دلیلی باهاشون رفت و آمد نداری،اصلاااااا به شوهرت اصرار نکن که بیاد خونه مامانت..اصلاااا...

چندساله ازدواج کردی؟

🖤