2777
2789
عنوان

کیا روز مادر خونه مادرشوهر نمیرن.

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 70 پست
سال اول نامزدیم کادوی روز مادر , به مادرشوهرم بهتر از مادرم دادم. چقدررررررر خر بودم. اما همون روز پ ...

دیگه چطوری باید به تو ثابت کنه بیشعوره ؟ 

تو آدمی ، آینه نیستی که رفتارش رو بازتاب بدی ، تو حواست به زندگی خودت و گرم و روشن کردنش باشه 

خانواده همسر سه مدله 

خوب و همراه ، که مشکلی نیست باهاشون میشه لذت برد ازشون و زندگی خوبی داشت . کلا به نفع عروس و داماد هستن . 

بی تفاوت ، آزار ندارن و همراهی هم ندارن ، زیاد نمیشه ازشون بهره برد فقط میشه یکم فقط یکم بهره برد . 

آزار گر ، چیپ و احمق هستن ولی تا دلت بخواد اگر عاقل بشی میتونی ازسون به نفع خودت بهره ببری ، ولی اگر بی درایت باشی میافتی توی بازی های کثیفشون و میبازی چون اونا تجربه یک عمر زندگی توی سطح پایین و پست رو دارن  . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
پدر شوهر منم به من عیدی نمیداد تا اینکه چند ساله خونه ما هست عیدی هم میده. من به شوهرم گفتم به من ن ...

اینقدر خانواده اینا بی فرهنگن. مثلا من خودم بابا ندارم. پس مسلما خیلی وقته از بابام عیدی نمیگیرم. حالا پدرشوهرم به جاریم عیدی میده و میگه میدونم که بابات هم عیدی بهتون میده. پس منم وظیفه دارم بدم. اما به من میگه تو که بابا نداری و عیدی نمیگیری. پس منم عیدی نمیدم. یعنی شعورش نمیرسه من که بابا ندارم اون باید بیشتر حواسش به من باشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اوایل با خنده و شوخی به شوهرم میگفتم. بعدا با گریه و ناله گفتم. اما الان چند ماهیه که کراهت دارم ...

من به پول اونا احتیاجی ندارم.چون همه جوره شوهرم حمایتم میکنه.

خود خانوادشم میدونن و اینو هم میدونن که مبلغی که به من عیدی میدن خیلی ناچیزه و به چشم من نمیاد،  .ولی خب من از کسی توقع ندارم حتی پدر خودم.

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  
دیگه چطوری باید به تو ثابت کنه بیشعوره ؟  تو آدمی ، آینه نیستی که رفتارش رو بازتاب بدی ، تو حو ...

وای چقدر خوب مینویسی. انگار خیلی با تجربه ای. خیلی دوس دارم باز هم راهنمایی ام کنی. احساس میکنم جاریم همین طوره. یعنی از این خانواده احمق به نفع خودش داره خیلی سود می بره. 

وای چقدر خوب مینویسی. انگار خیلی با تجربه ای. خیلی دوس دارم باز هم راهنمایی ام کنی. احساس میکنم جاری ...

ممنون از تعریفت 

منم تجربه یک عمر زندگی با یک مشت احمق خنگ رو دارم دیگه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .