2777
2789
عنوان

کیا روز مادر خونه مادرشوهر نمیرن.

| مشاهده متن کامل بحث + 2939 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنماییت. اما راستش یه زمانی در پی اصلاح اوضاع روابط بودم. اما الان اصلا تنها چیزی که واسم ...

رابطه با اونا رو نگفتم اصلا ، گفتم تو با احترام به اونا و بُلد کردن رفتار خوب خودت ، رابطت با همسرت رو بهتر کن .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
اصلا به این چیزا اهمیت نده...مامان منم بهترین رفتارو با شوهرم داشت و داره. از احترام،محبت، دست و دل ...

من هیچوقت به خانواده شوهرم بی حرمتی نکردم. تنها کاری که در مقابل آزار و اذیت های اونا بوده فقط گریه بوده. ما 4 سال

مثلا میخواد بهت عذاب وجدان بده که مجبور شی بری؟ 

آره شاید. شاید هم چون مامانش رو میشناسه و میدونه تنها رفتنش , باعث میشه دعوا به پا بشه بگه اصلا نمیرم. اینجوری یه بهانه ای جور میکنیم که نشد بیایم. 

خب ممکنه شوهرم بگه باشه منم نمیرم. بعد اونوقت من چیکار کنم. انگار منو تو رو دروایسی میزاره شوهرم

اونوقت این در دراز مدت به نفع تو نیست . 

بذار بره و خودت هم برو و فارغ از اینکه چه رفتاری میکنن ، خیلی سنگین و محترمانه رفتار کن و صمیمی نشو و لبخند فراموش نشه . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 
آره دودقعا جالبیم. البته من تصمیم دارم اگه رفتم هم فقط سلام و احوالپرسی کنم و روز مادر رو بهش تبریک ...

چه عجیب بری دیدنش تبریک نگی .یه دفعه نرو دیگه چرا لج میکنی.یا نرو یا رفتی نرمال رفتار کن 

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  
من هیچوقت به خانواده شوهرم بی حرمتی نکردم. تنها کاری که در مقابل آزار و اذیت های اونا بوده فقط گریه ...

ای بابا خواهرمن

من چی میگم تو چی میگی😁 منم فقط سکوت کردم و ریختم تو خودم

غصه خوردم و گریه کردم

2روز مونده به زایمانم،.به خاطر فشار عصبی تشنج کردم...نمیرم خونشون، ولی چون نمیرم خونشون، از شوهرمم توقع ندارم بیاد خونه مامانم...یعنی اگه نیاد خوشحال‌ترم...چون بعدش عذاب وجدان میگیرم میگم چطور این اومد خونه مامانم، ولی من نمیرم خونه مامانش...درسته زجرم دادن، ولی بازم به نظرم نامردی و بی انصافیه که اون بیاد خونه مامانم

ولی من به دلش اهمیت ندم و نرم... ولی اگه دیدی شوهرت واقعا از اینکه بری خونه مادرش خوشحال میشه، برو ولی سرسنگین باش و گرم نگیر باهاشون، زیاد حرف نزن تا زمانیکه برگردین خونتون

🖤

چه عجیب بری دیدنش تبریک نگی .یه دفعه نرو دیگه چرا لج میکنی.یا نرو یا رفتی نرمال رفتار کن 

آخه دقیقا کاری که مادرشوهرم خودش میکنه. مثلا تولدم دعوتش میکنم. میاد. میشینه. میخوره. اما نه کادو میده و نه تبریک میگه. 

من همیشه زنگ میزدم و تبریک میگفتم امسال مادر شوهرمم اومده خونه دخترش ما هم صد در صد حضوری میریم .من که مادر شوهرم رو دوست دارم نمی دونم چرا

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.