2777
2789
عنوان

کیا روز مادر خونه مادرشوهر نمیرن.

2939 بازدید | 70 پست

سلام. من خودم چند ماهیه که خونه شون نرفتم. یعنی دعوا نکردیما ولی اینقدرررررررر دلمو شکستن که ترجیح دادم نریم و اینقدر عذاب نکشم. حالا واسه روز مادر دو دل هستم که برم یا نه. اگه برم هم فقط واسه دل شوهرم هست. اما خب واقعا واسم سخته. به نظرتون چیکار کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه کنی بدتره و به سیصدنفر باید جواب پس بدی

همینکه میری ولی کم خوبه

به نظرم برو کادوشو بده که حرف و حدیثی پیش نیاد

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

نرو به نظر من چون خیلی چیزارو وظیفه میدونن بعدش

چون پارسال من یه ماه قبل روز مادر رفتم عمل بچه کورتاژ کرده بودم مادرشوهرم پیشم نیومد 

بعد منم همون یه ماهو محلشون ندادم تا روز مادر رسید و رفتیم با کادو و گل رفتیم یه چند ساعت نشستیم و برگشتیم قبل شام خانوم انتظار داشت حالا بشینم شام کلی حرف دراورد

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

منم نمیرم فقط یه زنگ میزنم تبریک میگم شوهرم دوست داشت میره کادوم میبره ،هرسال کلی گل و شیرینی با کادو میبردم اما هربار میگفت دست پسرم درد نکنه برام کادو گرفته بعد پسرش اصلا خبر نداشت امسال تصمیم دارم نرم

خودم نظرم اینه برم اما کادو نبرم. آخه هر سال کادو بهش میدم و اون هم میگه کادو چه ارزشی داره. من خودتون رو میخوام و به حالت بی ادبانه ای کادوم رو بدون باز کردن پرت میکنه گوشه اتاق. واقعا از این حرکتش متنفرم. واسه همین میگم برم اما هییییچییییی نبرم. ببینم واقعا راست میگه که فقط حضور ما رو میخواد و نه کادو ....

راستش شوهرم انتخاب گذاشته به عهده خودم. میگه دوس داری میریم. ولی خب اگه رفتیم بعدش که برگشتیم دیگه ح ...

درست گفته 🤗

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من جمعه رفتم خونشون کادوشو دادم 😊😊😊 چه عروسیم من 😁😍😉

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !