سلام خوبی اونروز تعجب کردم گفتی ازدواج کردم بعد هم جوابمو دادی نشد بخونم کامنتت و😂😁
ازدواج نکردم دوستم بود
برا فان با هم چتیدیم اسکرین گزاشتم😂😂
بعدم همونجا گفتم که الکی گفتم برای فان بوده😂
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
ایشالله که هرروز نسبت به روز قبل عاشقتر هم بشی، عشق خیلی نعمتیه که نصیب هر کسی نمیشه
عشق واقعي اگه باشه بايد قدرشو بدونيم من يه سال و ٤ ماه ميشه ازدواج كردم قبل ازدواجم از يكي خوشم ميومد البته يه طرفه بود بعد گفتن ك دور و برش پره دختره بيخيالش شو و اين حرفا منم هميشه فك ميكردم عشق واقعيم اون بود حتي بعد ازدواجمم فك ميكردم نبايد عجله ميكردم و تا اون مجرده ازدواج نميكردم ولي شوهرم خيلي خوبه الان ميفهمم زياد قدرشو ندونستم الان تا از سركار بياد خيلي دلتنگش ميشم و هر روز شكر ميكنم ك خدا تو زندگيم همچين مردي رو آورد تا چن وقت پيشم روحيه نداشتم الان عجيب حالم خوبه و خوشبختم
خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
عشق واقعي اگه باشه بايد قدرشو بدونيم من يه سال و ٤ ماه ميشه ازدواج كردم قبل ازدواجم از يكي خوشم ميوم ...
عزیزم خیلی خوبه که تونستی عاشق شوهرت بشی از این موردا خیلی کم پیش میاد و معمولا ادما حتی بعد ازدواجم به کسی که قبلا بهش علاقه داشته فک میکنه دیدم که اینو دارم میگم
استارتر اگه الان همسرت تو پروفایلش قربون صدقه مادرش بره شما بازم دوسش داری و از کارش ناراحت نمیشی؟؟؟ ...
من ناراحت نميشم مادر شوهرم بعد زايمان سه ماه بهم رسيد دست به سياه و سفيد نزدم خيلي مواظبم بودن از خونواده شوهرم ممنونم با اينكه جاريام دلشون ازش پره ولي من خوبيايي ك ديدم مهترينش اين بود ك سزارين شدم و سه ماه خونشون زندگي كرديم حتي خواهرشوهرامم از منو وبچم نگهداري كردن بدي جزئي شايد ديده باشم ولي مهم نيس دوتا جاري دارم دوتاشونم قطع رابطه كردن باهاش ولي من راضيم ازم مراقبت كرد داستانش مفصله ولي دلم ازشون راضيه
خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop