2777
2789
عنوان

من شوهرمو خيلي دوس دارم❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 68 پست
الان میان بهتون میگن تو سری خور حمال😑😑😑 فعلا اولشه و این حرفا! قط کاربریم شاید بشید😑😑😑 تو ن ...

تازه ميخواستم تجربياتمو درميون بزارم پس تا همينجاي داستان كافيه

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کار شوهرت پس خوشحال میشی...و حتی سر سوزن تیره و تار نمیشه رابطتون

بله چون شوهرم همه جوره پشتم بود خواستم مستقل زندگي كنيم با اينكه ته تقاري بود قبول كرد و پاي قولش موند و مامانشم بهم محبت شو نشون داد الانم برم مث مهمون همه چي مهيا ميكنن و جاريم ميگه خيلي آروم تر از قبل شده داستانش مفصله ولي شايدم چون خودمم تحملم زياد بوده

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
خب نرمالش اینه که زن و شوهر همو دوس داشته باشن.چیز عجیبی نیس.حالا اگر مادرشوهرو میگفتی یه چیزی

من اول زندگي كم تحمل بودم هر اخلاق هميرم ناراحتم ميكرد پيش خونواده م ميگفتم رفتاراشم خيلي نا اميد كننده بود البته

ولي تجربه بهم ثابت كرد ك صبر و تحمل و زمان همه چيو اون طور ك ميخوايي درست ميكنه الان دلم بخاطر كم تحمليم گرفته

اجازه بده باورش برام سخت باشه...بببخشید.. شخصیتت جالبه برام

كلا دانشجو و مجرد ك بودم تو خوابگاه بهم ميگفتن ازدواج كني خوانواده شوهرت دوست خواهند داشت الان تعجب ميكنم ك چي تو من ديدن ك اينو ميگفتن الان حس ميكنم درست گفتن