2777
2789
عنوان

عمل بینی

4366 بازدید | 41 پست

سلام دوستان خسته نباشین من۲۲سالمه بلااخره باباموراضی کردم ۵میلیون پول گرفتم بینیمو عمل کنم امابنظرتون ی دکترخوب هست ک با۵میلیون بینی عمل کنه وزود ب زودنوبت بده اونم توتهران اگ میشه کمکم کنین ودکتربهم معرفی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل نکردم ولی چند نفرا که کردن دیدم از زیر پره های بینی شون جای بخیه ها معلومه چرا؟؟

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞
اره

دوست منم پيش دكتر منصوري عمل كرده از مدلاي بينيايي كه عمل كرده بود خوشش اومده بود ولي بنده خدا مال دوست منو خيلي بد عمل كرده دوستم همش ناراحت بيچاره 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
 دوست منم پيش دكتر منصوري عمل كرده از مدلاي بينيايي كه عمل كرده بود خوشش اومده بود ولي بند ...

جدی بخدادوستان خیلی میترسم میخام برم پیش کسی عمل کنم ک همه جوره راضی باشم ن اینکه بعدن پشیمون بشم  وهمش بفکره تغییرش وعمل کردن دوباره اش باشم