2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه از این زندگی

212 بازدید | 19 پست

من هر کاری میکنم شوهرم یه ایرادی از کارام می گیره،انقدر ازم ایراد می گیره که کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم،حس میکنم که شوهرم اصلا قبولم نداره یا منو در حد و اندازه ی خودش نمیدونه.منم یواش یواش داره از خودم بدم میاد.اگه هم بخوام باهاشاز حرفو بزنم و دلیل کاراش رو بپرسم عصبانی میشه و شروع میکنه از کارای اشتباه من حرف میزمه و کارام رو میزنه طو سرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش منطقی حرف بزن که هیچکسی کامل نیست. هرکسی اشتباهاتی داره

چندین بار نشستم باهاش منطقی حرف بزنم ولی یا شروع میکنه به داد و بیداد یا مشکلای منو لیست میکنه،منم خیلی ازش می ترسم اون موقع لال میشم کلا

شوهر منم تا حدودی همین جوری بوده و هست. من شونزده ساله ازدواج کردم. اوایل غصه میخوردم. و بهش میگفتم.نه تنها تاثیر نداشت بلکه تو اون زمینه ای که بهش گفته بودم بدتر میکرد. رفتم مشاوره. و اون مشاور منو متوجه کرد که بعضی ادمها برای اثباتخودشون دیگران رو تحقیر میکنند. نسبت به حرفاش بی تفاوت شدم.اونم دیگه کم م دید احیت نمیدم دیگه کمتر گفت. اماهنوزم میگه .اما حیلی کمتر. مثلا به من میگفت زشتی.میگفتم مگه کور بودی گرفتی. خوب نمیگرفتی

.مشاور بهم گفت. من دارم میبینم شما یک زن زیبا هستید. پس مشکل رو فهمید، که اون قصد تحقیر منو داره

شما هم باید خودت قضاوت کنی و یا از کسایی که بهشون اعتماد داری بپرسی ببینیایراداش الکیه یا واقعی.

اگر واقعیه درصدد باش عیبتو برطرف کنی.

اگر غیر واقعیه بهترین کار نشنیده گرفتنه

از غذاهام ایراد می گیره و میگه غذاهات اصلا تنوع ندارن،من سعی میکنم همه ی غذاها رو درستبه کنم. از کسی هم سوال میکنم شماها غذا معمولا چه چیزهایی درست میکنین،وقتی میفهمن من چه غذاهایی درست میکنم میگن ما در طول مثلا 20سال زندگیمون شاید یه بار این غذا رو درست کردیم و میگن غذاهای من خیلی تنوع داره.اینم بگماز شوهرم خیلی هم خوش غذا نیست.وقتی هم ازش سوال میکنم که چی درست کنم که دوس داشته باشه میگه هر چیوقت درست کردی ولی موقع غذا خوردن با اکراه میخوره و مطمئن هستم یه روز همون غذا رو میزنه طو سرم.

چندین بار نشستم باهاش منطقی حرف بزنم ولی یا شروع میکنه به داد و بیداد یا مشکلای منو لیست میکنه،منم خ ...

عزیزم نمی‌دونم چی بگم چون شناختی از همسرت ندارم.  اما اگه واقعا این موضوع عذابت میده حتما حتما حتما برو پیش مشاور. اونا هم علمش رو دارن هم تجربش رو. خصوصیات شوهرتو بهش بگو حتما به نتیجه ای می رسید

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
از غذاهام ایراد می گیره و میگه غذاهات اصلا تنوع ندارن،من سعی میکنم همه ی غذاها رو درستبه کنم. از کسی ...

تو سرم درسته عزیزم   ببخشید. بهت گفتم حتما برو پیش مشاور.  اصلا به شوهرت نگو خودت برو. وگرنه هرکسی یه چیزی میگه

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️

حس میکنم شوهرم دوس داره صبح خیلی زود از خوابخواب بیدار بشم شروع کنم به کار کردن تا آخر شب که برم بخوابم.دوس داره وقتی میاد خونه،خونه طو عالیترین حالتش باشه اینم در نظر نمیگره که با یه پسر بچه یک سال و نیم نمیشه همه ی کارا درست انجام شده باشه.