2777
2789
عنوان

آمپول hcg و بارداری

4439 بازدید | 21 پست

سلام من روز 5 تا 9 قرص کلومیفن خوردم روز 9 و 10 آمپول hmg زدم و روز دوازده سونو دادم و یه فولیکول 22 داشتم که دکتر دوتا آمپول hcg برام تجویز کرد که روز سیزده دوتاشو باهم زدم. از همون روز دردای خفیف و گاهی شدید داشتم و نوک سینه هام کمی حساس شده امروز روز 23 هستم. کیا با قرص و آمپول باردار شدن؟ یکم از تجربیات و حالاتتون بگید

صدهزار مرتبه شکرت خدای مهربونم❤️

وای دقیقا منم از روز سوم لتروزول دارم میخورم گفت روز 7 و 8 hmg بزنم روز 13 برم سونو فولیکول بالغ داشتم hcg بزنم 

دکتر حرفای امیدوار کننده ای بهم زد توروخدا اگه کسی تجربشو داره بیاد امیدوارمون کنه

ما آبادانیا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی متاسفانه هر دو رو توشش ماهگی از دست دادم حالا بعداز سه سال باز شروع کردم به اقدام الان ماه اولیه که تواقدامم وهمون امپول هارو زدم 

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤

علایم های قیبلیم درد کمر و ترشح داشتم فقط ‌...تواولی لک لانه گزینی داشتم ولی تو دومی هیچی نبود 

امروزم ۲۲ سیکلمه تا دیروز خیلی امید داشتم واسه این ماه ولی از امروز نمیدونم چراکم شده ‌...دو روز قبل بی بی گذاشتم خط افتاد ولی فک کنم کاذب باشه وعلتشم امپول  hcg باشه

سلام من دوبار حامله شدم البته باامپول hmg  وhcg همون دفعه ی اول گرفت وباردار شدم

واقعا؟؟ چه خوب که زود بادار شدین و متاسفم که از دستشون دادی ان شالله خدا به زودی یه صحیح و سالمشو میزاره تو بغلت 

عزیزم شماهم پلی کیستیک بودی؟

ما آبادانیا   
واقعا؟؟ چه خوب که زود بادار شدین و متاسفم که از دستشون دادی ان شالله خدا به زودی یه صحیح و سالمشو می ...

خیلی ممنون عزیزم نه سپتوم داشتم تقریبا رحم دوشاخ ولی الان عمل کردم 

خیلی ممنون عزیزم نه سپتوم داشتم تقریبا رحم دوشاخ ولی الان عمل کردم 

آها خوب خداروشکر مطمعنم این دفه بسلامتی بارداری رو میگذرونی 

کلا رحمای که ناهنجاری دارن بارداریشون پرخطره 

من عکس رنگی دادم دکتر گفت رحمت عالیه گفت تک خطی که من نفهمیدم چه مدلیه ماه قبل بهم یه دونه امپول داد ولی اینماه دوتا داد گفتم چرا گفت چون آمادگیت بیشتره خیلی امیدوارم کرد ولی هردو تخمدانم پلی کیستیک هستن

ما آبادانیا   
آها خوب خداروشکر مطمعنم این دفه بسلامتی بارداری رو میگذرونی  کلا رحمای که ناهنجاری دارن باردار ...

ایشالا این ماه باردار میشی ...چندم سیکلته؟ 

ایشالا این ماه باردار میشی ...چندم سیکلته؟ 

من روز سوم رفتم سونو دادم روز 7 و 8 سیکل باید hmg بزنم و روز 13 سیکل برم سونو بشم اندازه فولیکولم رو ببینه بعد بهم hcgمیده 

ماه قبلش hmgزدم فولیکول 18 داشتم ولی همسرم نبودن دیگه hcgنزدم

ما آبادانیا   
من روز سوم رفتم سونو دادم روز 7 و 8 سیکل باید hmg بزنم و روز 13 سیکل برم سونو بشم اندازه فولیکولم رو ...

اح حیف شده .‌‌ایشالا این ماه باردار میشی امید داشته باش