2777
2789

سلام به روی گلتون من این کارو با قیمتی گزاف 800 هزار تومن تو ارایشگاه ترانه در اقدسیه توسط شبنم مقدم که کلی تو اینستا عکس و غیره داره انجام دادم

اصلا حوصله نداشت خیلی بی ادب و خیلی عجله داره چون ملت همه مثل من از طریق اینستا به چاه افتادن و اومدن اونجا،خلاصه حتی برای طراحی ابرو از خط کش وغیره استفاده نمیکنه اول پولو میگیره با یه رضایت نامه که نتونی پشیمون شی من وقتی به روش طراحیش اعتراض کردم که چرا از خط کش استفاده نمیکنی شاید قرینه نشه گفت اونا قدیمین،خاهری که شما باشی ابروهام تابه تا شده افتضاح از روزی که اومدم دارم میشورم که بره خاستم بگم خیلی مراقب عکسای اینستا باشید گول نخورید

واس سلامتیه تمام مامانا یه صلوات محمدی  

عکس ابروهاتو میزاری گلم 

تو ترمیم نمیشه درستش کنی؟

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از اومدن به خونه بهش پیام دادم که بهم بگو چطور پاکش کنم منو بلاک کرده خییییلی بی ادبه حد نداره&n ...

میتونی ازش شکایت کنی

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ای بابا چ بد خیلیم پول گرفته نامرد . تو صفحه اینستاش ابروشو ببر

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

منم شاید عکس یه ابرومو بذارم بگیم بدم نی اما اصولش انه که ببینی کامل رو صورت فرد چطوره یکی به سمت بالا یکی افقی شوهرم خیلی ناراحت شده بود بیچاره به من فقط دلداری داده

واسه اینجور کارا دقت کنیدکه تاتو کار همو صاحب سالن باشه چون میترسه از عواقب سالنش و بیشتر مایه میذاره و انکه حتما داخل خود ابروتون باشه و مدل ندید

و بعد اول برید از نزدیک ببینید و دقت کنید طرف ادم با حوصله ای باشه در کل اگهدرحدی ابرو داری که با ارایش میشه سر و تهشو هم بیاری سمت این کارا نرو