2777
2789

ميتونم بپرسم تا چه سني شير خشك رو ادامه داين؟ بهد شير معمولي رو چطوري جايگزين كردين؟

من دخترم ١٤ ماهشه شير خشك روزانش كمتر شده ولي بازم ميخوره ، الان بايد چقدر شير معمولي بهش بدم؟ كي بايد شيرخشك قطع بشه؟ 

اصلا مواد و ويتاميناي شيرخشك مگه تا خدودي شبيه شير مادر نيست نبايد تا دوسالگي ادامه داد؟

دارم سعي مي كنم شير شبشو قطع كنم ميدونم بده براش ولي هنوز موفق نشدم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شبر خشو میدم تا پایان دوسالگی هم میدم بعد اونم شیر خشکای مخصوصشو میخام بگیرم  هیچ اعتقادی ب ...

الان شيرخشك شو عوض كردم مال يك سال تا نزديك دو ساله ، يعني اصلا با شير معمولي جايگزين نمي كنين؟

الان شيرخشك شو عوض كردم مال يك سال تا نزديك دو ساله ، يعني اصلا با شير معمولي جايگزين نمي كنين؟

حداقل تا سه چهار سالگی جایگزین نمیکنم 

از دکترشم پرسیدم ک چطور با طعم شیر پاستوریزه اشناش کنم گفت هر وقت ک تصمیم گرفتی اینکارو کنی از روزی ی قاشق شروع کن تو شیر خشکش بریز ب مرور مقدارشو زیادتر کن 

حداقل تا سه چهار سالگی جایگزین نمیکنم  از دکترشم پرسیدم ک چطور با طعم شیر پاستوریزه اشناش کنم ...

ممنونم عزيزم متوجه شدم نميدونستم ميشه اين كارو كرد   

يعني براي سه چهار سالگي هم شيرخشك  هست كه بديم؟ 

من تا ۱سالگی جفت بچهام دادم.بعدش پاکتی.الانم پسرم چون بزرگه مدرسه میره روزا شیر میخوره.دخترم شبا....البته میخوام شبای دخترمو حذف کنم مثل پسرم روزا میان وعده بخوره.

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
منم‌بچم ۱۸ ماهشه منم ب شیر پاستوریزه اعتقادی ندارم شیرخشک ویتامیناش بیشتر از شیر محلی هم‌هست پروب ...

مرسي عزيزم منم همين عفيده رو دارم ولي مطمئن نبودم گفتم از بقيه مامانا هم بپرسم