2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 34 پست

مردی که قهر نکنه اصلا مرد نیست که😁 به مورچه تو خیابونم بگی چه ریزی مردا تو خونه به خودشون میگیرن که ای وای من تو با من بودی😐😐😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

سلام الان یه عده از دوستان میان میگن تو ک اول راهی طلاق بگیر برو با کی دیگه،به نظرم خودت بگو قصدت جد ...

منم گفتم طلاق  😐 اخه دیدم درست نمیشه فقط زن داغون میشه! ما تو زندگی مشترک قراره انقدر سختی بکشیمک دیگه وقتی برای تصحیح تربیت غلط بچه های مردم نداریم! 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهر منم يه مدت اينطورى بود به خودم چند روز سختى دادم كه سمتش نرم اصلا ولى همون چند روز باعث شد شوهرم خودش پا پيش بزاره ديگه توام فقط صبر كن مطمئن باش يه بار كه خودش بياد ديگه همونجورى ميمونه اون هميشه چون ميدونه تو مياى پيش قدم نميشه

ميشه براى باردار شدنم يه صلوات بفرستيد🙏🏻

سلام بستگی داره سر چیا بحثتون بشه، اکثر اوقات سر چیزهای الکی ناسازگاری میکنن

سعی کنین هم دیگه رو بشناسین، و حتی اگر از همسرتون چیز خوبی ندیدین باید بدونین چطوری مطرح کنین، گفتن داریم تا گفتن

با یک شیوه طرف رام میشه و قانع، با یک شیوه زمین و زمان رو بهم میدوزه تا بگه خوب کردم تو اشتباه میکنی

برای سلامتی و تعجیل در ظهور صاحبمون...
عقدیم ولی هنوز عروسی نکردیم

تا قبل از اینکه عردسی کنید مشکلتونو حل کنید با عقلت تصمیم بگیر نه با قلبت .قلبت که میگه دوسش داری ولی عقل میگه یه عمر زندگیه آدم بلاخره یه جای زندگی خسته میشه توان ادامه دادن نداره .پس همین الان تا دیر نشده مشکلتو حل کن برید پیش مشاور اینو جدی بگیر 

شوهر منم 32سالشه اینجوره، منم اوایل اینجور بودم ولی تصمیم گرفتم دیگه پاپیش نذارم برا آشتی، خیلی سخت ...

دو سال قهر بودید

گیریم حضرت مهدی (عج) به تو ظاهر گردید/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی/ باطنت هست پسندیده و صاحب نظری/ پول بی شبهه و سالم ز همه دارایی /داری انقدر که یک هدیه برایش بخری/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند/با چنین شرط که در حافظه دستی نبری/واقفی بر عمل خود بیش از دگران /میتوان گفت تو را شیعه اثنا عشری ؟؟؟

تروخدا فکر اساسی بکن الان منم دقیقا مثل توام کپی تو الانم خیلی عذاب میکشم بااینکه ۱۰ ساله از زندگیمون میگذره هنوزم همون طوره قهر کنه من برم اشتی میکنه نرم نمیکنه حرفو اینا میزنه ولی توی رابطع سک س قهر میکنه ما شده بود حرف میزدیم ولی ۴ ماه رابطه نداشتیم خیلی بده تواز الان فکر باش استاتر نزار مثل من بشی من با وجود چندتا بجه گاهی میگم چرا اوایل جدا نشدم چون هر کی واسه خودش غرور داره ولی اون یه بارم نشده که پاپیش بزاره سخته ولی خب چه میشه کرد 

خودتو کوچیک نکن .خواهش میکنم به هر سختی شده اصلا نرو منت کشی .اون مغروره و از زنهای مغرور خوشش میاد دقیقا منم این مشکل رو داشتم آنقدر التماس محبت کردم و رفتم سمتش تا خودش گفت از این تیپ زنها بدم میاد و طلا قم داد .خواهش میکنم هر وقت خواستی بری سمتش فکر کن از دستش میدی میدونم سخته عذاب اوره ولی باید قوی باشی تا بیا سمتت

منم گفتم طلاق  😐 اخه دیدم درست نمیشه فقط زن داغون میشه! ما تو زندگی مشترک قراره انقدر سختی بکش ...

آخه همه شبیه هم نیستن هرکی یه اخلاق خوب داره یه اخلاق بد هیچکس خوب کامل نیست

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
خیلی سعی میکنم ولی بازم نمیتونم

خودتو مشغول کار کن تا ذهنت نره سمت منت کشی، به این فکر کن که اگه الان که توی اوج عشق و صمیمیت هستید این اخلاقو درست نکنید بعد هم نمی تونید یا اینکه خیلی سختتر میتونی

کجاشو دیدی خواهر تازه این اولشه

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خودتو کوچیک نکن .خواهش میکنم به هر سختی شده اصلا نرو منت کشی .اون مغروره و از زنهای مغرور خوشش میاد ...

من که اصلا نمیتونم تحت هیچ شرتیطی ولی تازگیا اینقد سرد شدم که دارم همون طوری پیش میرم سرد نصبت به زندگیم وکاراش مهم نیس من توی خواب ورویا بهش ابراز علاقه میکنم ولی بیداری برام دیگه مهم نیس هیچی نمیدونم چند سال دیگه زندگیم کجا کشیده میشه فقط به خاطر بچه هامه که موندم 

دو سال قهر بودید

ن میگم 2سال طول کشید تا درست بشه، قهر ک میکردیم دیگه من پاپیش نمیذاشتم میموندم تا اون بیاد اوایل 2روز 3روز طول میکشید تا بیاد بلاخره اشتی، ولی الان 1ساعتم نمیشه سریع میاد