2777
2789

✔ برای پیدا شدن گم شده حتی اگر انسان هم باشد این ذکر را زیاد بگویید:

«أصْبَحْتُ في أمانِ اللهِ. أمْسَيْتُ في جِوارِ اللهِ»

ان شاءالله پیدا میشه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر من ب چند نفر گفتم و ماشینشون پیدا شد با این ختم

سوره ی جن رو ۴۰ مرتبه بدون وقفه پشت سر هم بخون وسطش با کسی صحبت نکن ان شالله پیدا شد منو تگ کن عزیزم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
✔ برای پیدا شدن گم شده حتی اگر انسان هم باشد این ذکر را زیاد بگویید: «أصْبَحْتُ في أمانِ  ...

من اینو ب علاوه سوره جن ب علاوه صد مرتبه دعای مقاتل خوندم الحمدلله پیدا شد ماشینم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

ان شاالله پیدامیشه 

فقط بایقین ازته دلت همش انالله واناالیه راجعون بخون 

تجربمه که میگم پیدامیشه 

ماشین داداشمم گم شدبعدش پیداش کردن خدا وشکر

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

استارتر جان ماشين منو دم صبح دزديدن غروب پيدا شد چند تا محله اونورتر يه خورده از چيزاشو دزديده بودن يه چندتا تيكه اشم تو پاركينگ باز كردن چهارتا لاستيك و باطري ماشين اصلي ترينهاش بود مال شما هم پيدا ميشه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
کجا پارکش کرده بودین؟دزدگیر و قفل فرمونو و قفل پدالم داشت؟ ما ماشینمونو بیرون میزنیم خونه پارکینگ ن ...

بيرون ،مام پاركينگ نداشتيم

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
چه جوري پيدا ميشه ؟

دورتادور محل زندگیتونو بگردین کوچه پس کوچه هاشو معمولا راه دور نمیبرن میبرن چند کوچه اونورتر کامپیوترشو باز میکنن میبرن 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....