2777
2789
عنوان

فکوفامیله ماداریم؟!

806 بازدید | 69 پست

امشب دخترخالموشوهرش اومدن خونمون شب نشینی شوهرشم گفت یه فیلم بزارباهم ببینیم خلاصه نشسته بودیم پسرکوچیکش شیش هفت ماهشه همش بهونه میگرفت میخواست بقلش کنن راه برن اون دوتام زنوشوهری محو فیلم بودن خانومش بدون اینکه من حتی یه کلمه تعارف کنم بچه رواوردگذاشت توبقل من منم همونجوری باش بازی کردم بچه ساکت بود مامان باباعه هم قرق فیلم بعدکلی ک بغلم بودصدابچه دراومددخترخالم ب شوهرش میگه گریه میکنه بروبگیرش شوهرشم توچشمای من زل زده میگه خوب یه تکونی ب خودت بده پاشو راش ببرتا ساکت شه😑منم بم برخوردگفتم توباباشی پانمیشی نگهش داری من براچی راهش ببرم😐😐

البته این چندمین بارش بود توامروزک حرصمو دراورد منم واقعا ناراحت شدم جوابشو دادم شمابودین ناراحت نمیشدین؟؟

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 خنده دار بود. ما هم از این فک و فامیلا داریم.اما دیگه نی نی هاشون بزرگ شدن.

آره واقعنم خنده داره تازه اینکه خوبه کارای دیگشو برات تعریف کنم زمینوگازمیگیری ازخنده 😂😂😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

عجببب

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
عزیزم دخترخالت چیزی نگف به شوهرش؟

خودش ازشوهرش پرروتره والا عصرزنگ زدبهم جواب ک دادم هنوزسلام نکرده میگه خوااااااب بودی میگم ن میگه الکییییی نگوووووو خواب بودی ازصدات پیداس😑منم گفتم حالاچ فرقی داره یاخواب بودم یابیدارازاین دوتا خارج نیس.شبم ک عه درنیمده تو میگه خوب خوابیدییین😑

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
بعد شوهره چی گفت در جوابت؟؟

مث یخ واااا رفت نیشش بسته شد😂بچه روزنش گرفت خودشم تاچن دیقه حرف نمیزد محو بود😂😂😂وقتی رفتن شوهرم میگه دمت گرم خوب ضایش کردی😂😂😂

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
خودش ازشوهرش پرروتره والا عصرزنگ زدبهم جواب ک دادم هنوزسلام نکرده میگه خوااااااب بودی میگم ن میگه ال ...

عزیزم رابطتون حتما صمیمی هست که اینقدر راحت حرف میزنن،یا واقعا پروو هستن البته ببخشید.