2777
2789

از بس میبینم همه ناراضی هستن گفتم حالا که من راضی ام تشکر کنم از خدا 

من یه عروسم توی شهر غربت دور از همه خانواده ام اما خانواده همسرم جای خالی همه رو برام پر کردن 

پدر شوهرم تازه فوت شده به معنای واقعی عاشقش بودم اونم منو خیلی دوست داشت کلی دل تنگشم . مامانش که یک فرشته واقعیه همیشه با روی باز و لبخندش ازم استقبال میکنه حتی وقتی مریض باشه. انقدر خوبه باهام که درد دلاش همه پیش منه .اندازه مامان خودم نباشه کمتر از اون نیست . خیلی خانومه خدا خفظش کنه برام . خواهرای همسرم جای خواهر نداشته خودمن انقدر باهاشون خوش میگذره که اصلا متوجه گذر زمان نمیشم . برادرای همسرم عین کوه پشتم هستن کافیه بگم سرم درد میکنه همگی مثل پروانه دورم جمع میشن .جاریم هم خانومه به تمام معنا . تنها کاری که میکنم فقط و فقط احترامه بهشون و دوست داشتنشون که اونام قدر همه رو میدونن . خود شوهرم که دیگه نور علا نوره . بهترین اتفاق و تصمیم عمرم هست . خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو روزمهمون بودن خونمون کلی بهمون خوشگذشت بااهاشون و کلی مادر شوهرم خونمون رو تمیز کرد و همه چیزم برامون اورد خیلی خوشحالم کرد خدا حفظشش کنه واقعا تک هست 

#العفو گفتنم ک به جایی نمی‌رسد #ذکر حسین حسین مرا بیشتر کنید 💔

خدا برای هم حفظتون کنه

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 

منم دقیقاً مثل تو ام 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...