2777
2789
عنوان

جیغ زدن وسط دعوا

417 بازدید | 11 پست

عه سلام

اقا چند روزه بحث و دعواهای کوچیک داریم

امروز یک سری اتفاقاتم افتاد ک اوقاتمون تلخ شد, یعنی زمینه حسابی آماده بود واسه جنگ جهانی

سر یک موضوع ک حرف همو نمیفهمیدیم ولوم رفت بالا من هی گفتم تا زمانی جیغ و بلند حرف بزنی باهات حرف نمیزنم دیگه, یهو اقا ناراحت شد چندتا حرف بد.... و منم عصبانی شدم روی درجه هزار, جیغی زدم ک فک کنم سه تا خونه اونطرف تر هم شنیدن

خیلی کارم زشت بودا, ولی کلا عصبانی نمیشم وقتی بشم این مدلی

اونم که از تعجب دهنش باز موند بعدش چندتا فحش میلگردی از جنس بیشعور و احمق و اینا بهم حواله کردیم

خدایی طرز بیانو نگاه نکنید, تا حالا از این حرفا بهم نزده بودیم, رومون باز شده, خیلییییی ناراحتم, پاشد رفت حموم منم خزیدم زیر پتو, نمیدونم چکار کنم

خیلی ناراحتم, خیلیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصبانی شدی دیگ  اون باید ارومت میکرد من هنوز بعد چهار سال داد شوهرمو نشنیدم

بیشتر من باید اونو اروم کنم, هروقت راجع به چیزی میخوام همدردی و مشورت کنم باهاش اخرش دعوامون میشه, چون همش میخواد نصیحتم کنه و بگه اینجاشو اشتباه رفتی

شوهرم خانوادگی جیغ جیغون ولی من نه, وقتی خیلی عصبانی بشم و کنترل از دستم خارج شه جیغ میزنم

😂😂😂

منم از صبح تاحالا دارم دعوا میکنم ناراحت نباش ماهم قهر کردیم باهم سر اینکه سه ساله برام ی مانتو نخریده بعدم پررو پررو میگه نمیخرم بمن چ 🤕منم صندلی رو بردم بالا پرتش دادم زمین😂

خدایا نگهدار زندگیم باش ❤جز تو پناهی ندارم  
زن و شوهر دعوا کنن ..... یکی دو روز بگذره فراموش میکنید و دوباره تو بغل همین فقط صبور باش

بحث اینه که رومون بهم تا این حد باز نشده بود, و من خیلی خودخوری میکنم, تا اشتی کنیم بهم ریخته ام همش

اصلا هم سیاست ندارم توی قهر کردن و رفتارام

ای وااااای من, خیلی بده, خیلیییی, متنفرم از دعوا و قهر😢

عزیزم مردها درسته ک خرجشون گرونه ولی خب نمیشه ک ما زنها هم هیچی نپوشیم حرف نزنیم خوبیم ب محض اینکه بگیم پول عین خارمغیلان میره تو چشمشون

خدایا نگهدار زندگیم باش ❤جز تو پناهی ندارم  
عزیزم مردها درسته ک خرجشون گرونه ولی خب نمیشه ک ما زنها هم هیچی نپوشیم حرف نزنیم خوبیم ب محض اینکه ب ...

اونکه صد در صد, حق داری عزیزم, ولی نمیدونم چرا سر این چیزای الکی بحث میشه اخه, اخرش که باید بخره برات دیگه

منم سر یک سوال فنی از کامپیوتر و کارای روزمره که اختلاف نظر داشتیم دعوا کردیم😓😱

بحث اینه که رومون بهم تا این حد باز نشده بود, و من خیلی خودخوری میکنم, تا اشتی کنیم بهم ریخته ام همش ...

بلاخره اتفاقیه که افتاده 

برای تایم اشتی کردنم به این فکر کن که خودخوری نداره بلاخره خیلیم که طول بکشه یه هفته دیگه مثل قبل میگید میخندید 

همه ی ادما عصبی میشن و گاهی وقتا از همدیگه ناراحت مهم اینه که ته دلشون همدیگرو دوست دارن