2777
2789

یه تونیکی یا شومیز مجلسی ک هم قشنگ باشه باارزش باشه پیدا نکردم ،شوهرمو پسرمم پیرهن سفید و شلوار جذب طوسی میخان بپوشن با ساس بندو پاپیون من چی کارکنم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ی بارم حرف بزنیدکلاس نزارید توروخدا 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توام شلوار جین طوسی بپوش با یه شومیز سفید پاپیون اونا چه رنگی باشه اون رنگی شال بپوش ست شین🤐

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
خوب تو هم همونا رو بپوش البته همون رنگ فقط زنونه اش

بد نمیشه

خب شما هم تقریبا تیپ مردونه بزنید جالب میشه یا دامن ساسبندی و شومیز مردونه بپوشید با پاپیون با جوراب شلواری

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
میخوای آستین داشته باشه؟

اره شوهرم نمیزاره ک میگه مث تونیک بلند باشه حداقل بالا زانو

وقتی خودت با حجاب معدبی مگه مجبوری مختلط بگیرز کسی مختلط میگیره لختی میموشه😂😂

بابا من میگم زنونه شوهرم میگه راهشون دوره شوهراشون گجا برن ،