2777
2789

من شرقم و شرقو بیشتر میپسندم جوش از نظر من صمیمی تره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

کجای غرب تهران ، مهمه!!

ولی از لحاظ  مرکز خرید ؛  غرب تهران  بهتره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجای شرقی عزیزم

نیروهوایی

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
کجای غرب تهران ، مهمه!! ولی مرکز خریدهای غرب تهران  بهتره

گفتم دیگه غیر اون دوتا. طرشت آزادی شادمان استاد معین آذربایجان یادگار و....اون اطراف شرق هم پیروزی و اینارو میگم

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
گفتم دیگه غیر اون دوتا. طرشت آزادی شادمان استاد معین آذربایجان یادگار و....اون اطراف شرق هم پیروزی و ...

مرزداران و سپهر  رو بیشتر می پسندم  ب لحاظ خیابون بندی و ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
مرزداران و سپهر  رو بیشتر می پسندم  ب لحاظ خیابون بندی و ...

مرزداران گرونه وگرنه تو توی غرب پونک هم خوبه

حس آزاد دخترانه را به مهر مادری دادن بزرگترین ایثار یک زن است💙💙
جای خوبیه 😘

شما کجای گلم