2777
2789

پهناش ک یکمش ب علت ورم پوستته برا همین بعد دوهفته مشخص میشه وضعیتش ولی یک ابروتون فوق العاده بالاس دیگه از تابتایی گذشته باید بهش بگین بدون هزینه با مواد بی زنگ برات پاک کنه مواد سفید نزار بزنه مواد بی رنگ مثل اب هست

دخترنازم من وباباجونت بی صبرانه منتظرتیم  از خدا میخوام سلامت وسالم چشماتوتواین دنیا باز کنه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ابروم کلا فرمش همینه .بالاتره همیشه

پس فقط یک کوچولو دنباله ابروتو باید هماهنگ کنه ابرو سمت چپ دنبالش بلند و ۸ابرو ی گردی خفیف داره این یکی هم مثل اون بشه پهناش خوبه  الان چون اولش غیر قابل تحمل برات چون جا نیوفتاده

دخترنازم من وباباجونت بی صبرانه منتظرتیم  از خدا میخوام سلامت وسالم چشماتوتواین دنیا باز کنه   

خوبه این تصویر بهتره فقط بالای یکیش قوس داره یکیش نداره ک تو ترمیم می شه درستش کرد خوبه