2777
2789
عنوان

بچه هاخیلی ناراحتم

253 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من و همسرم دوساله عروسی کردیم ،ازهمون اول سعی کردیم بفکرخونه باشیم چون خونه نداشت همسرم ،یه سال اول زیاد جدی نبودولی چندماه پیش من طلاهامم فروختم ک خونع. مسکن مهری بگیریم اوضاع ریخت بهم همچی یه دفعه رفت بالا و این حرفا ،الانم پولمون مونده دستمون ونمیتونیم هیچکاری بکنیم دیشب خونع مادرشوهرم بود پدرشوهرم پیش من ب مادرشوهرم گفت طلاهاتو بده براینا خونه بگیریم ،مادرشوهرم گفت ب اسم من میزنید بدم ،الان نزدیک 50ملیون ما داریم اون نهایتا بتونه 10ملیون بده حالا مثلا میگما ،ولی میگم چ ادم کثافتیه ک حاضرنیس ب بچه خودش کمک کنه منم خیلی ناراحت شدم اخه این چطورمادریه ،من ک توقع ندارم بهمون کمک کنه،توروخدا دعاکنید برامون 

وظیفه اون نیست نفرین نکن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ندیدی مادربزرگ من از پدرم سود پولایی که قرض داده رو میگیره رسما انگار نزول خوره و پدر پدرم از پدرم واسه ۵ یا ۶ تومن چک ممیگرفت باورت میشه😭☹عزیزم تازه مادرشوهرت خوبه مادربزرگ من کباب مثلا واسه از بیرون میگرفت یا پارچه میخواستیم میگرفت پولشو از ما میگرفت حتی به ۲ هزارتومن رو یادداشت میکررد عزیزم نمیتونید وام بگیرید؟

وظیفش هست چون برابچش زن گرفته باید فکراینجاهاشم میکرد

عزیزم وظیفه شوهرته که زن گرفته خونه بخره بعضیام که میبینی خونه میخرند ميدن از لطفشون هست و دارن که کمک مالی میکنن 

عزیزم ندیدی مادربزرگ من از پدرم سود پولایی که قرض داده رو میگیره رسما انگار نزول خوره و پدر پدرم از ...

مادر شوهر منم فقط به یه پسرش خونه داد پول عروسی داد بقیه پسراش و حساب نمیکنه استاتر جای ما سه تا جاری بود چی میگفت