2777
2789
عنوان

لطفا كمك كنيد پر بازديد بشه😊😊

362 بازدید | 28 پست

سلام خانمهاى عزيز😍😍

ما به تازگى وارد كار روسرى شديم و ميخوايم كارمون رو گسترش بديم چون بطور مستقيم وارد ميكنيم قيمتهامون واقعا مناسبه ممنون ميشم وارد كانالمون بشيد فعلا تعداد جنسامون محدوده هم براى روز مادر فوق العاده ست هم براى عيد،

تنوع رنگى عالى هم داريم😊😊😊

خوشحال ميشم كمكمون كنيد تو رشدمون🌿🌿🌿

هزار هزار بار ممنون از همتون

اينم آدرس كانالمون😍😍

https://t.me/joinchat/AAAAAEZFJk5XbjIVZoRwPg 

منتظرتونيم هوار تا😍😍😍

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چجوری وارد کانال بشم؟ میزنم روش نمیاره

باسد بری تل پیست کنی

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
عزيزم به اين آيدى پى ام بده ميفرستم واست آيدى كانالو Nely_scarf

گلم پیج اینستا نداری؟

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
آیدی کانال رد بذار اینجوری نمیشه با تل گرام طلایی وارد شد

عزيزم تو تل به اين آيدى پى ام بده برات ميفرستم آيدى كانالو

Nely_scarf

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜