2777
2789
عنوان

عروسی برم یا نرم؟

266 بازدید | 21 پست

امشب عروسی دوست شوهرمه 

من اونجا هیچکسی رو نمیشناسم حتی عروسو

کارت دادن دعوت کردن 

همسرم میگه بریم

عروسی هم جداس و مختلط نیست و من تنها باید باشم

به نظرتون چیکار کنم؟

بعضی از مردها آنقدر مرد هستند که یک زن میتواند با خیال راحت زن باشه💃💃💃

برو 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق عروسیایی هستم که توش هیچکس منو نمیشناسه یا عروسی آشناهای دور😁میشینی برا خودت نگاه میکنی😍

😂😂😂

من که عمرا عروسی جدا برم به شوهرت بگو اگه خیلی با دوستش تعارف داره خودش تنها بره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اخه تنها؟ باید برم کنار فامیلاشون که نمیشناسمشون بشینم

اصلا مهم نیست تو به خاطر همسرت میری آخر هم باهم میرید هدیه بدین آشنا میشی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
من که عمرا عروسی جدا برم به شوهرت بگو اگه خیلی با دوستش تعارف داره خودش تنها بره 

دوست ندارم مجردی بره😣

بهش بگم نره؟

برو ، منم یه بار اینطوری دعوت شدم ، رفتیم خیلی خوب بود ، به کسی کاری نداشتم نشستم یه گوشه خوردم و نگاه کردم 😁 برگشتنی هم با شوهرم بستنی خریدیم خوردیم

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️
من عاشق عروسیایی هستم که توش هیچکس منو نمیشناسه یا عروسی آشناهای دور😁میشینی برا خودت نگاه میکنی😍

اره دقیقا😂😂😂

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
برو ، منم یه بار اینطوری دعوت شدم ، رفتیم خیلی خوب بود ، به کسی کاری نداشتم نشستم یه گوشه خوردم و نگ ...

😁😁😁

نه عزیزم عروسی جداست نمیشه

آخر عروسی که باید با هم هدیه بدید

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori