2777
2789
عنوان

یک عدد آبروریزی کردم😅😓😓😓😓

903 بازدید | 33 پست

رفته بودم بانک رسالت حساب باز کنم .بیست تومن دادم حساب باز کردم.بعد اومدم بیرون دوتا شا رژ دوتومنی گرفتم با ۱۵ تومن پول.خوشحال رفتم که یه حساب دارم که توش ۵۰۰ تا تک تومنی پوله.بعد یه ساعت از بانک زدن.گفتن خانوم بی زحمت دوهزار تومن بریزین بحساب کارمزد کم کنیم😓😓😓😓 

آبروم رفت با خودشون گفتن این باز چه گداگشنه ایه😭😭😭😭

عجب صبری خدا دارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣 فردا تو اخبار نشونت میدن

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

حتما با اون پونصد تومن وام هم میخوای بگیری از رسالت😄

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

منم یه حساب باز کردم با پنجاه تومن.همین که کارتم اومد همشو کشیدم.از اون روز به بعدم کارتم خالیه.

مگر بعضی موارد یه پول کمی بابت تایپ بگیرم بره تو حسابم اونم به اولین دستگاه خودپرداز برسم همشو میکشم.

واااای😂😂😂😂😂😂😂چقد خندیدم ،میگفتی مگ پونصدتومن بس نبود

یعنی وقتی گفت حدااقل دو تومن بریزین بحساب .وسط خیابون چنان عرق کردم از خجالت که نزدیک بود سکته کنم😆😆

عجب صبری خدا دارد...