من خیلی نگرانم ۲ سال اقدام کردم و باردار نشودم بلا خره دکترم بعد این مدل داروهای تحریک کننده مثل لتروزل و آمپول hcg و متروفم برای تنظیم پریود که ۳ دوره ادامه دادم و نتیجه ای نگرفتم بالاخره برام عکس رنگی نوشت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نسرین جان باعث دلگرمیم شدی شما بعد چند ماه اقدام و نتیجه نگرفتن عکس رنگی انداختی و لوله هات کلا باز بودن بعد باردار شدی منظورم اینه کلا لوله ها باز بودن یا با ماده جاجب باز شودن بعد رفتی اقدام و باردار شوی
نسرین جان باعث دلگرمیم شدی شما بعد چند ماه اقدام و نتیجه نگرفتن عکس رنگی انداختی و لوله هات کلا باز ...
من ۸ماه بعد از ازدواجم باردار شدم.چون ۳۴سالمه از اول جلوگیری نداشتم.
ی لوله ام بسته بود و باز هم نشد.من رحمم دیواره داره بینش.تو روند برداشتن اون دیواره بودم و عکس رنگی جزو مدارکی بود ک میخواستن.درگیر و دار کارهای عمل بودم ک باردار شدم