2777
2789
عنوان

تو رو خدا ی لحظه بیاید واجبه

170 بازدید | 23 پست

سلام دوستان بچه داداشم ۳ سالشه تا چند هفته پیش اذیت نمیکرد شلوغ های معمولی داشت چند هفتس بچه فقط گریه میکنه گریه عادی نه ها جیغ های بنفش هر کاری میکنیم بیرون تا میبریم برگردیم جیغ خونه ی سره جیغ های وحشتناک در حدی ک گلوی بچه خون میاد دعایی نمازی چیزی نمیشناسید تو رو خدا هر کی میدونه بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی اذیتش نکرده ازش بپرسین شاید خدایی نکرده ازار جنسی شده دعا نماز نمیدونم ولی اگه شک به چیزی داری ...

نه مطمعنیم از اون لحاظ مشکلی نیست کرج هستیم رفتیم پیش دعا نویس گفت واسه بچه دعا نمیدن یکی دیگه تهران رفتیم ی سری برگه داد گفت بسوزونید

بردیم فقط میگه باید بی محلی کنید ب بچه کسی حرف نزنه باهاش بدتر شد

پس آگه اینطوریه پس مطمئن باش که اون ترسیده ببرینش پیش یه دعانویس خوب براش دعا بنویسه

دقت کردین تو کنکور هرکی زشت تره رتبه بالاتری داره؟بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت دکتر بشم😔😔😔😔😔
نه مطمعنیم از اون لحاظ مشکلی نیست کرج هستیم رفتیم پیش دعا نویس گفت واسه بچه دعا نمیدن یکی دیگه تهران ...

اگه ببرینش زاهدان که خیلی خوبه برا بچه هم دعا میدن خرچند تهران کرج کمه دعا ندیس یا دعا نویساشون چرته و دروغ اما سمت زاهدان من میدونم زیاد هستن وخیلی کارشون خوبه مورد داشتن از همشهریامون بردن خوب شد خداروشکر برش گردوندن

ازش بپرسین چراجیغ میزنه

سر هر چیزی جیغ میزنه میبریم ماشین میگه چرا ماشین زیاده خیابون تا برگردیم حتی ی ساعت شده یا دو ساعت فقط جیغ زده سر این موضوع قبلا مهمونیا عادی بود الان مهمون میاد همه با سر درد میرن میگه هیچکی نیاد

بردیم فقط میگه باید بی محلی کنید ب بچه کسی حرف نزنه باهاش بدتر شد

بی محلی به بچه سه ساله؟؟ چه روانشناسی بوده؟ شرایط بچه عوض نشده؟ اینجور مواقع میتونید حواسشو پرت کنید خوراکی مورد علاقشو بدین اسباب بازی براش بخرین که حواسش پرت شه از سرش بیوفته