2777
2789
عنوان

مهریه کی از من کمتره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 140 پست
من سال 90 ازدواج کردم 110تاسکه الان دارم جدا میشم توبگو یه ریال حتی پولم باید بهش بدم تا طلاقم بده&n ...

شوهرم خیلی مرد خوبه اتفاقا همون دو ملیونو بم داد همون‌موقع گفت طلا بخر 😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ساله ۸۴ عقد کردم  

خب الان که دیگه ۲ میلیون نیست . به نرخ الان حساب میشه عزیزم. سال ۸۴ با دومیلیون فک کنم میشد۳۰  ، ۴۰ تا سکه خرید شایدم بیشتر

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤

منم۸۴ازدواج کردم1۰۰۱سکه.

سکه ومهریه زیادکه خوشبختی نمیاره انشالله اینقدرخوشبخت باشی که کم وزیادمهریه یادت نیاد

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

من پونصدسکه بود که روزبعد عروسی بخشیدم.اگه طرف آدم وجدان داشته باشه حتی خدای نکرده کاربه جدایی هم برسه درحدتوانش حق وحقوق زن رو میده اگه بی وجدان باشه یک شاهی هم کف دست آدم نمیذاره.بنظرم مهریه فقط یه پز دادنه جلوی فامیل به هیچ درد دیگه ای نمیخوره

اخه تو فامیل ما زیاد برا مهریه سخت نمیگرن چون همه چی پا داماده نه جهاز میدیم نه سیسمونی هیچی با عروس ...

خوب پس رسمتونه مال خودمم معمولی  ۱۲۰ سکه یک دونگ خونه و الانم یه ماشین سواری به ناممه ولی این چیزا اصلا مهم نیست عزیزم ایشالا که خدا نخواد بگیری همیشه باهم باشید

من یک سکه هستم  یه کم بیشتر از شما  ان شاالله که زندگی ات انقده پر برکت و محبت باشه که ا ...

اوپرا جون از وقتی شناختمت تو سایت شدی الگوی من . واقعا کیف میکنم وقتی پست هات رو میخونم . به نظرم نمونه ی کامل یک زن قوی و موفقی

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤

عزیزم چرا اینقد به چیزای پدچ فکر میکنی منکه به مهریه اعتقادی ندارم چون فک میکنم ادم درست نیست اول زندگی عشقش  بهش بدهکار باشه درثانی ایران فقط از مهریه واسه اهرم فشار استفاده میکنن که طلاق بگیرن خب از اون اول حق طلاق و میگری که یه زندگیه برابرم شروع کرده باشی اصا همیشه فک کن مهریت ۱۰۰ ملیونه که چی 

یه چیز دیگه هم بهت بگم درواقع مهریه تو دو ملیون نیست نسبت به نرخ روز حساب میکنن مثلا اون موقع با دوملیون چنتا سکه میشده الانم همون تعداد سکع رو بهت پول میدن که از نظر من پشیزی ارزش نداره مهریه 

خانوما راستی یه چی بگم استادم میگفت قانونیش اینه که ۱۱۰ اا سکه بدن ولی شرعی هر تعداد سکه ای که باشه بر گردن مرد هستش و مهریه بالا مثه لجن زاری هستش که مرد و توش غرق میکنه چون هرچیزی که پیش بیاد بر گردن مرد هستش حتی اگه بمیره