2777
2789
عنوان

مهریه کی از من کمتره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 140 پست
واقعا درک نمیکنم چرا مهریه رو میبخشید.به چه پشتوانه ای

مهربه مگه پشتوانه ست

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا میبخشید.مجبورتون میکنن

نه کی مجبورکنه تازه شوهرم قبول نکرد 

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
مهربه مگه پشتوانه ست

صددردصد

شوهر میتونه هرغلطی بکنه بعدم چون زن مهریه نداره طلاقش بده و کصافط کاری کنه.اما اگه مهریه نداشته باشه ادم زبونش باید کوتاه باشه تا ابد

می دانم که روزهای خوبی در راه است
واقعا چرا میبخشید.مجبورتون میکنن

ببخشیدفکرکردم بامن بودی😅

صددردصد شوهر میتونه هرغلطی بکنه بعدم چون زن مهریه نداره طلاقش بده و کصافط کاری کنه.اما اگه مهریه ند ...

خوب من این حرفاروقبول نداشتم هرکی یه نظری داره دبگه😊

من سه روز مونده ب عقد خانواده همسرم گفتن سکه هارو بکنید عندالاستطاعه.منم گفتم مگه یتیم گیر اوردین.عمرا.یا عندالمطالبه یا خدافظ.خداروشکر همونی شد ک میخواستم اما نمیشد بهم میزدم.والا.مگه ادم سرراهیه

می دانم که روزهای خوبی در راه است
غصه نداره مهرو نه کسی داده نه کسی گرفته من ۳۷۰ سکه س ولی یک سکه هم بهم نمیدن با این که حقمه من دوس ...

نه عزیزم غصه نمیخورم فقط خواستم ببینم کسی هست کم باشه مهرش