یه ساعت قبل شوهرم بدون قصد با آرنجش محکم کوبید تو صورتم. بخصوص بینی ام. وای از شدت درد چشمام سیاهی رفت. افتادم. بعدش دیدم بینی ام و لثه ام خون میاد. با ناراحتی به شوهرم گفتم چرا حواست نیست. اونم انکار کرد که نزده. بعدش که دید خب خیلی تابلوعه میگه من انگشتم به صورتت خورد نه آرنجم. منم واقعا درد داشتم. در ضمن دفعه اولش نیست که عواقب کار خودش رو بپذیره و معذرت خواهی کنه. همیشه اولین حرفی که بعد یه کار اشتباه میکنه اینه که میگه من نبودما !!!!! داری اشتباه میکنی. درد صورتم از یه طرف. انکار شوهرم و معذارت خواهی نکردن از یه طرف دیگه بهم فشار آورد و داد زدم سرش و سر و صدا کردم. اونم در جواب تا تونست دعوام کرد و گفت دهنت رو ببند و صدات پایین بیار و .... الان خیلی ناراحتم. هم به شدت درد دارم. هم اینکه ازم عذرخواهی نکرد. هم اینکه تازه دعوام هم کرد. به نظرتون اشتباه از من بود که به شدت عصبانی شدم؟ دلم خییییلیییی شکسته.
جووووری زده که بینی و لثت خون اومده بعد انکار کرد که نزدم😑 من دیگه حرفی ندارم🔫😐
آخه همون لحظه بچم بغلش بود. شوهرم میگه دست بچه بوده. درصورتیکه دروغ میگه. اولا که من دیگه شوهرمو و دروغهاشو انکارهاشو کامل میشناسم. دوما بچم فقط 8 ماهشه. بچه تو این سن اینقدر دستش بخوره تو صورت درد داره؟؟؟؟