سلام ششم تولد پسرمه یک سالش میشه از تجربه هاتونم بگین چیا خریدین چیا پختین من تصمیم گرفتم شام بدم بعد کیک بعد پوفیلا و ژله چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه واینکه تم تولدتونو از کجای تبریز خریدن ? چه تمی واسه پسر یه ساله خوبه
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
اه چرا شام میدی؟ چ خبرت یه عصرونه بده برن دیگ بعدشم برو تربیت یه پاساژی هس که زیرزمینش گل و تم ...
بدون شام نمیشه که . تربیت هزارتا پیچو خم داره دقیقا کجاشه ??
بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسمش یادم نمیاد ب خدا فردوسی بود پاساژ شمس بود چی بود بعدشم تعهد ندادی ک حتما شام بدی از تشریفاتتون ...
باشه مرسی عزیزم.