2777
2789

مثلا خودم:

شکمو هستم و همش تو نت غذاها نگاه میکنم و آه از نهادم برمیخیزد😭😁

از تبلیغ ماسک سیاه سِودا جایی که مرده ماسک رو از صورتش جدا می‌کنه شدیداً چندشم میشه، هر جای خونه باشم صداش بشنوم می‌دوم میام زل میزنم به تی وی هی نگاه میکنم هی فحش خودم میدم 🤣🤣

یادم بیاد باز میگم

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

وقتي دستكش كاموا دستم ميكنم دندونمو بكشم بهش انگار گوشتمو دارن ميكنن ولي بازم دندونم ميكشم كاموا😐😐😐

مازوخيسم هم خودتونين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دارم توی جاهای اشنا راه می رم باید تو یه مسیر مشخص حرکت کنم مثلا پام از  گوشه موزائیک بیرون نره😐 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

شدیدا به شوهرم وابسته ام بعد افتادم به جونش که از ایران بره بعد ما رو ببره بعد خودم میشینم گریه میکنم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
دلم ریش شد لنتییییییی

يبار يه لباس كاموا رو گاز بگير😂😂😂😂نميدوني چه شكنجه ايه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نگوووو تورو خدا . گوشتام اب شد ریختتتتتتت 

😐😂😂😂