2777
2789
عنوان

سویق کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 18 پست
طرز تهيه ش چيه؟ چه موادي توش داره؟

هیچ افزودنی نداره...البته بسته ب جایی ک میخرین ...چون عطاریا ن تازه هستن تازه ممکنه افزودنی هم باشه توشون...چند بار میشورنشون و آسیاب میکنن..من ک از این س تا خیلی راضی ام ..ب شدت عطر و طعم غذارو خوب میکنن....ضمنا آماده شده هستن میتونین بپاشین رو غذا یا اخر پخت اضافه کنین

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز تهيه ش چيه؟ چه موادي توش داره؟

تو نت بزنی نوشته طرز تهیه رو. یکم سخت بود برامن شاید تو بتونی خودت درست کنی. بزن سویق گندم یا جو میاره برات

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من  
دکتر واسه مراقبت قبل بارداری بهم سویق کودک کندم و سنجد داده  اگه کرج زندگی میکنی بگو تا ادرس ی ...

تهرانم عزیزم.

یدونه پسر دارم من  😍    قند و عسل دارم من