2777
2789
عنوان

کرم ضد آفتاب لانسون 😭😭😭😭😭😭

172 بازدید | 6 پست

دیشب رفتم یه کرم پودر خوب بخرم فروشنده ی نفهم بهم ضد آفتاب به اسم کرم پودر انداخت ۲۰۰پول دادم الکی کسی استفاده کرده؟تورو خدا نظر بدین

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

دقیقا چن ماه پیش همین اتفاق برام افتاد دنبال یه کرم پودر خوب بودم گه ضدافتاب لانسون بهم انداختن😐من  دوسش نداشتم

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چن ماه پیش همین اتفاق برام افتاد دنبال یه کرم پودر خوب بودم گه ضدافتاب لانسون بهم انداختن😐من& ...

خیلی ناراحت شدم موندم چیکار کنم

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......